Cautare

6398 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs arges and 12" (3.69 secunde)
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Trebuie spus ca Agentia de Mediu Pitesti va contesta insa decizia Tribunalului Arges.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password". Apoi alege optiunea 'recovery and reset'.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
In 2008 si 2009 a fost organizat Cursul post-universitar de perfectionare in Oxigen Ozono Terapie , curs efectuat in parteneriat cu Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.
Conform unui raport publicat in anul 2009, in perioada 1990-2008 si-au pierdut viata din cauza inundatiilor, furtunilor, alunecarilor de teren, temperaturilor extreme si incendiilor de padure aproximativ 34,000 de persoane1. ... Deaths and Death Rates from Extreme Weather Events: ... Journal of American Physicians and Surgeons 14 (4): 102-09 (2009).
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
google-analytics.com