Cautare

3911 de rezultate pentru "titularizare 2009 mures" (2.63 secunde)
In luna mai, Ministrul Transporturilor a afirmat la Iasi ca lucrarile la autostrada Ungheni-Iasi-Targu Mures ce va lega Moldova de Transilvania, vor incepe in toamna anului 2015 si ar putea fi finalizate spre sfarsitul anului 2017.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. ... 59-63, Targu Mures 2.
Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
Drept multumire ca pandurii au acceptat invitatia Colegiului "Henry Conada", directoarea Marcela Mrejeru si-ar dori sa sustina echipa lui Grigoras la meciul cu Targu Mures. ... La meciul cu Targu Mures probabil, daca voi primi o invitatie, o sa merg.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Ca senator de Mures al Partidului Social Democrat, sunt mandru ca provin dintr-un judet cu traditie in ceea ce inseamna calitatea si performanta actului educational, de la nivelul prescolar, unde se pune prima caramida pentru o constructie educationala solida, la scoli primare, gimnazii si licee cu performante deosebite si care formeaza olimpici nationali si internationali, pana la cele trei universitati de prestigiu:
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Mures, Romania sau [email protected] Mai multe detalii la nr.
Mures. ... Mures, dr. Claudiu Puiac, spune ca, in cele 6 luni, de cand conduce spitalul, s-a reusit pornirea Compartimentului de Radiologie Interventionala si din octombrie, acesta este centru pilot, in programul Ministerului Sanatatii, privind accidentul vascular cerebral
Mures, in 2011, aflat in slujba pacientilor inca din 1995. ... Mures, copilul sau de suflet.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. ... Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro. ... Mures.
In 2009, 67 de tone de uleiuri reziduale au fost preluate de aceasta firma. Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding. ... Cotidianul a avut, in 23 decembrie 2009, ultima aparitie. ... In 2009, ziarul revinela titlul National.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
google-analytics.com