Cautare

47 de rezultate pentru "titulari" (2.78 secunde)
Secretarul general mai informeaza ca, pe 9 octombrie, expira mandatele altor doi membri titulari ai CNI, precum si a trei supleanti. ... Astfel, la data de 27 iunie 2010 expira mandatul urmatorilor membri titulari ai CNI, numiti prin hotararea nr.
Pandurii Targu Jiu a pierdut cinci jucatori titulari in turul campionatului si nu a adus, deocamdata, nimic in loc Gorjenii reiau astazi pregatirile fara cativa jucatori determinanti in prima parte a sezonului, Vlad Chiriches (transferat la Steaua), Cosmin Bacila, Marian Pleasca (ambii accidentati), Stojan Vranjes si Jaka Stromajer.
Directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), Tudor Tanase, a declarat ieri ca liniile telefonice speciale pe care Calin Popescu Tariceanu le-a gasit nefunctionale au fost inchise la solicitarea lui Eugen Bejinariu si a unor fosti titulari de posturi ministeriale, la incheierea mandatului fostului Guvern.
BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti. Membrii BPC sunt alesi in bloc, o data cu alegerea presedintelui PNL si la propunerea acestuia, de catre Congresul partidului.
Portofoliile din opozitie Guvernul din umbra al PSD, structurat de Comitetul National, are titulari pe 15 departamente, care vor avea ca atributii de baza monitorizarea si reactia rapida la actiunile guvernamentale, precum si elaborarea de politici si strategii ale PSD.
Tot ieri, senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat ca in cazul unei remanieri guvernamentale, nu se pune problema ca UDMR sa renunte la ministerele pe care le detine in prezent, dar ca este posibil ca Uniunea sa ceara ca ministrii delegati ai sai sa devina titulari de portofolii.
Dupa ceremonia de investire, desfasurata luni seara in fata presedintelui Traian Basescu, celor cinci noi ministri nu le mai ramane decat sa-si asume „indicatiile“ sefului statului si sa-si preia posturile de la fostii titulari.
In sprijinul acuzatiilor aduse unora dintre asiguratori, ADPAR aminteste ca, in ultimii ani, acestia au profitat de pozitia detinuta pe piata ca titulari ai fondurilor necesare pentru despagubirile acordate asiguratilor, valorificand "in mod ilegal, in interesul lor, obligatia pe care o au in ceea ce priveste plata despagubirilor catre asigurati".
Evaluarea ministrilor democrati, care fusese programata pentru decembrie 2005, dar amanata pentru inceputul acestui an, pare a fi reprezent pretextul de remaniere a unor titulari din Cabinetul Tariceanu.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane, Sectia de stiinte medicale De asemenea, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au mai fost alesi, prin vot secret, membri titulari Lucian Liviu Albu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologice si Daniel Daianu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologie.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
"Ca asa stau lucrurile, o probeaza si hotararile anterioare ale Parlamentului Romaniei privind numirea membrilor titulari si supleanti in CNA", se arata in scrisoare.
Profesorii titulari care pleaca in strainatate pentru a preda, ca urmare a unor acorduri intre state, au si ei dreptul la rezervarea functiei didactice.
Astfel, au fost aprobati ca membri titulari ai CA al SRTv:
Printre concluziile raportului, care a constatat modalitatea defectuoasa de inchiriere a plajelor de catre DADL este si aceea potrivit careia contractele de inchiriere a suprafetelor de plaja de pe litoral vor fi renegociate pentru sezonul estival viitor, prin incheierea de acte aditionale care sa interzica instrainarea ulterioara de catre titulari a dreptului de operare, prin contracte de management ori asociere in participatiune.
zona Stei, Viorel Pop - titular si Alin Guler - rezerva. Bodea ne-a mai declarat ca titulari sunt candidatii PNL pe locurile eligibile la CJ Bihor.
Oferta noastra de guvernare reprezinta o prioritate si am desemnat un numar de colegi, ce vor fi titulari de proiecte:
Pentru regiunea mentionata, ca urmare a tragerii la sorti, au fost desemnnati cinci membri titulari si doi supleantI. Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
"Voi analiza, zilele acestea, cu contabilul de la ISJ bugetul, pentru a vedea de ce suma vom mai avea nevoie", a completat Petrica Miu, mentionand, totodata, ca nu vor fi probleme in cazul profesorilor titulari din cadrul invatamantului de masa.
Cei 11 europarlamentari PSD vor fi titulari in Comisii importante ale Parlamentului European, iar o parte dintre ei vor avea pozitii de vicepresedinti, in cadrul acestor structuri.
google-analytics.com