Cautare

65247 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (7.13 secunde)
Din acest an, primii romani ar putea contribui la un fond de pensii private. ... Romanii vor putea cheltui pana la 15% din venitul lunar impozabil pentru a contribui la un fond privat de pensii, daca proiectul legislativ aflat pe masa parlamentarilor va fi aprobat in forma actuala.
Tinerii peremisti au pus bazele Organizatiei Studentesti Romania Mare, filiala Constanta. ... De altfel, la aceasta prima intrunire a fost prezent si Andrei Iucinu, liderului Miscarii Studentesti Romania Mare (MSRM), care a tinut sa-i povatuiasca si sa le prezinte faptele altor organizatii similare din tara.
Salut si sustin initiativa Guvernului de a lansa programe de sprijin care vizeaza IMM-urile, tinerii antreprenori, si dezvoltarea optima a tinerei generatii. Masurile ce vor fi adoptate ii vor sprijini atat in desavarsirea pregatirii cat si pentru lansarea unei afaceri sau incadrarea in munca.
Acestea incearca, prin articole menite chipurile sa traga semnale de alarma, sa planga de mila bietilor ANL-isti care nu isi mai pot cumpara locuintele in care stau cu chirie din cauza unor conditii ce se bat cap in cap cu regulile stabilite initial.
Unele credite devin neperformante în timp, atât din cauza concurentei din piata, cât si a perfectionarii strategiilor de marketing bancar sau a politicii monetare a BNR. Solutia pentru a scapa de aceste credite care implica si costuri mult mai mari decât împrumuturile actuale din piata este refinantarea.
Si pentru ca marea finala din 9 mai este cel mai important eveniment sportiv al ultimilor 20 de ani din Romania, organizatorii locali - Primaria Capitalei si Federatia Romana de Fotbal - au stabilit cum ii preiau pe suporterii spanioli veniti in Romania sa sustina echipele favorite, unde ii duc, cum ii distreaza si cum ii ajuta sa se descurce intr-o tara in care, probabil, cei mai multi dintre ei nu au ajuns pana acum.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
In contextul alegerilor democratice non-rasiale din 1994, 27 aprilie a fost declarata Ziua Libertatii, prilej de a sarbatori eliberarea poporului sud-african de colonialism si de dominatia minoritatii albe din perioada de apartheid.
O data cu aderarea Romaniei la UE, craiovenii vor putea munci aproape in orice tara din UE. Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures.
Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
Şi asta pentru ca, pe langa muncitorii din constructii, agricultorii, lucratorii din sectorul serviciilor, care parasesc masiv Romania ti se indreapta catre tarile mai darnice ale UE, iata ca ti specialittii economiei romanetti, cum ar fi profesorii, medicii, inginerii, programatorii, iau drumul Europei dezvoltate.
Cine doreste sa porneasca o afacere, dar nu dispune de banii necesari, prin intermediul portalului www.resurseimm.ro, poate obtine orice informatii despre finantarea prin fonduri structurale, plus consultanta gratuita. Portalul a fost creat prin programul European Union Grants Advisor - EUGA, lansat recent in Romania.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina: ... SUA au problemele lor din Asia.
Dupa cum bine cunoastem, Romania este o tara preponderent rurala, mai exact 59% din suprafata si 45,8% din populatie. ... In anul 2011, riscul de saracie si excluziune din mediul rural era de 40,3%. Nivelul de educatie din mediul rural este scazut.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
E greu de crezut ca pe acest drum lung evenimentele nu sunt expuse unor modificari, fie din cauza subiectivitatii ziaristului, fie a intereselor unor persoane de care depinde soarta ziarului sau a postului TV.
, ansamblul de locuinte ieftine pentru tineri din zona Baba Novac, pentru a stabili stadiul exact al lucrarilor. ... "Almacons-ul a renuntat din cauza crizei, asa incat s-ar putea, pana la urma, sa o inlocuim cu una din Israel", a declarat edilul Constantei.
Grupul parlamentarilor liberali, printre care si senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, ca si coinitiatori si semnatari ai pachetului de legi, anunta ca vor depune astazi, 12 februarie a.c., in Camera Deputatilor, un pachet de legi propriu, privind siguranta nationala.
google-analytics.com