Cautare

65247 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (4.99 secunde)
In Romania, "peste 300 de ferme mari ar urma sa fie afectate" ... Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos.
Nicu Parlog )- continuare - Lupta cu prejudecatile si obiceiurile alimentare proaste Acolo, in acea sala personala din Oakland, California, Jack era prezent in fiecare zi pentru a superviza exercitiile fizice dezvoltate de el insusi si de a oferi in paralel consiliere in domeniul nutritiei sportive si al alimentatiei corecte.
Pentru Romania, America First (Autor: ... Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Pentru Romania, America First (Autor: ... Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Pentru tinerii fermieri, sub varsta de 40 de ani, se vor acorda 50.000 de euro pentru instalare in mediul rural, conform declaratiilor oficiale ale reprezentantilor Agentiei pentru Plati, Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
300 de politicieni de buna calitate pot fi gasiti in Romania. ... Din atitudinea presedintelui trebuie sa inteleaga oamenii ca primul model este invatatura. ... Una din prioritati a fost educatia. ... Dezamagirea fata de Romania Crin Antonescu:
In 2012, firmele corecte in relatia cu statul ar putea scapa de neplacerile prilejuite de controalele fiscale.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Tinerii care vor dori sa dezvolte afaceri aici vor urma cursuri de management, organizate de administratori. ... "De la 1 octombrie vom incepe programul de instruire cu tinerii care vor sa dezvolte o afacere in incubator.
Exista si zone in care se vor semnala precipitatii slabe cantitativ, sub forma de ploaie.
s-a dat publicitatii un Raport al UNICEF privind abandonul scolar intr-un numar de 25 de state, intre care si Romania.
Dincolo de aceste procente, senatorul Dorel Constantin Onaca si-a prezentat ieri cateva din proiectele pe care urmareste sa le puna in aplicare daca va fi ales primar. ... Sondajul PD-L il plaseaza, pur si simplu, pe primul loc in preferintele electoratului din Constanta pe candidatul Dorel Constantin Onaca.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
- primii zece in cutare domeniu, primii zece nu-mai-stiu-ce... ... E imposibil sa nu fie influentati sau sa nu incerce, pe cat posibil, sa nu zgandare, la modul negativ, orgoliile unor persoane care se vor in "primii zece romani/politicieni".
Europarlamentarii Csibi Magor, Marian-Jean Marinescu si Dragos David au discutat sambata, la Slatina, in cadrul seminarului "Tanar european in actiune", cu adolescenti din oras despre institutiile UE, elementele de identitate europene si initiativele legislative ale europarlamentarilor romani.
La multi ani, Romania! Programul paradei militare din Capitala: ... Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
O numire neasteptata, o persoana necunoscuta, o tanara cu experienta de profesoara si consiliera a lui Victor Ponta erau singurele informatii care au dus la pareri divergente despre noul ministru al Finantelor.
Astfel, potrivit unui sondaj realizat de catre firma Neogen, pe siteul de recrutare BestJobs.ro si preluat de Mediafax, aproape o treime dintre tinerii care se afla in cautarea unui loc de munca apreciaza ca dupa ce Romania se va integra in Uniunea Europeana, va creste si competitia dintre companii pentru a atrage cei mai buni candidati.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
google-analytics.com