Cautare

65247 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (5.23 secunde)
FARCAS) Interesul Congresului SUA pentru rapoartele aeronavelor neidentificate a crescut de la dezvaluirile media din decembrie 2017, din New York Times, Politico si alte publicatii, privind programul secret (apoi desecretizat) de investigare a observatiilor OZN al Pentagonului, numit AATIP, initiat, cu un deceniu mai devreme, de Harry Reid, fost senator de Nevada.
  Ofera informatii multiple despre candidati Pentru a face o evaluare cât mai corecta a candidatilor, specialistii în resurse umane utilizeaza mai multe tipuri de teste.
seniorul a recunoscut ca este posibil ca tinerii sa aiba dreptate atunci cand spun ca ei au fost primii care au facut un anumit gest.
Cumpararea unui imobil reprezinta o mare bataie de cap pentru tinerii casatoriti. ... contractarea unui credit care, din pacate, a devenit un lux pentru tot mai multi dintre tinerii galateni.
Tinerii pesedisti s-au intrunit sambata, in cadrul sedintei Biroului Executiv Central al Tineretului Social-Democrat (BExC), pentru a dezbate o serie de propuneri privind modificarea statutului PSD.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
Tinerii care si-au depus dosarele, insotiti de rude si amici s-au strans pentru a asista la tragerea la sorti organizata de edilii locali, ce avea drept scop stabilirea ordinii in care vor fi atribuite locuintele care vor fi construite incepand din aceasta toamna.
Premierului, dar si celorlalti „actori“ din istorisirea sefului statului nu le-a mai ramas decat sa caute justificari si sa faca tot felul de precizari.
Invitatia PD- "Vino sa vorbim despre noi in Europa!"- a luat forme dintre cele mai originale, daca ne gandim ca una din modalitatile de promovare a fost o revista de benzi desenate, pe langa numeroase alte pliante informative.
RFI Romania: ... Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
Tinerii au vizitat frecvent terminalul. ... "Ani buni m-am luptat sa ies din umbra. ... "Julian detinea cele mai multe informatii, dar era si cel mai secretos din grup", a spus Ken Day, liderul anchetei.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
TELUS International Europe a lansat, recent, TELUS International Romania Community Board, o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual pana la 100.000 USD catre organizatii non-profit din Romania, incepand cu anul 2017.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
PERISCOP este o publicatie trimestriala a Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere din Serviciul de Informatii Externe. ... Precizam ca din punct de vedere legal, in Romania stagiul militar obligatoriu nu a fost desfiintat, ci doar supendat in anul 2007.
Probleme de comunicare Desi observatiile sunt reale - spunea el - si toti oamenii cu care a interactionat in comunitatea de informatii si in Pentagon erau de acord ca datele exista, totusi subiectul nu se incadreaza fara probleme in profilurile cunoscute ale programelor guvernamentale.
Comunitatea de informatii urmareste ufologii (Autor :
Numai ca, din pacate, legatura dintre cele doua probleme este necunoasterea, lipsa de informatii sau, chiar mai rau, lipsa chefului de a cauta informatii si a le pune la dispozitia celor care au nevoie de ele.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
google-analytics.com