Cautare

65247 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (4.85 secunde)
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Tinerii care vor sa se angajeze primesc o sansa in plus prin intermediul programului Primul loc de munca, aprobat de Senat. - Senatul a aprobat astazi o propunere legislativa foarte importanta, propunere pe care am semnat-o in calitate de co-initiator gandindu-ma la tinerii aflati in cautarea primului loc de munca.
Tinerii casatoriti sub 35 de ani care vor dori sa-si construiasca o casa ar putea beneficia de o subventie de la stat de 20 la suta din valoarea investitiei, un proiect in acest sens urmand sa fie introdus pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a guvernului.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Tinerii casatoriti, cu varsta pana in 35 de ani, vor primi subventii de 20% de la bugetul de stat pentru construirea unei case. Aceste subventii se vor acorda in cazul in care tinerii contracteaza credite ipotecare.
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Ca si la posta clasica, fiecare pachet contine informatii referitore la destinatar, astfel incat el sa poata fi corect dirijat pe retea. ... Desi aceasta metoda intampina rezistenta din partea specialistilor, in 1969 incepe sa functioneze reteaua "ARPANET" intre 4 noduri:
In continuare, timp de peste 20 de ani, a ocupat pozitii inalte in Senatul SUA si in guvernul american, in special in sectoarele militare, de securitate si de informatii, avand acces la o paleta larga de informatii clasificate.
Somajul in randul tinerilor a devenit un fenomen de amploare in toata lumea starnind ingrijorarea autoritatilor, din cauza implicatiilor economice si sociale.
Din luarile de cuvant sale, publicam:
Cica tinerii, pentru ca sunt frumosi, au dreptul sa iasa in strada, batranii, nu. Tinerii frumosi si inteligenti sunt fii si fiice de batrani si sunt viitorii captivi ai sistemului care ii vrea consumatori fericiti.
Tinerii cu varste de pana la 40 de ani care locuiesc sau doresc sa se stabileasca in mediul rural si sa cumpere teren arabil vor primi un sprijin de 15% din pretul de achizitie pentru suprafete de pana la 20 de hectare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii (MAPDR).
Tinerii democrati galateni se pregatesc sa apere si sa respecte drepturile cetatenilor romani si sa scape tara de rusinea de a fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.
Comunitatea Nationala de Informatii (CNI) reuneste patru dintre cele sapte servicii servicii secrete ale Romaniei:
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Cine a spus ca tinerii nu mai pot face bani si in Romania si fara a avea un job stabil?
In realitate, ele nu au primit noile norme legate de aceste credite si nici macar nu stiu daca fac sau nu parte din program.
Scoala Comerciala Austriaca din Romania â€" o'SCAR, proiect educational dezvoltat la iniÈ›iativa Ambasada Austriei - Sectia Comerciala si cu sprijinul a opt companii de renume din tara, a dat start cursurilor, ieri, odata cu deschiderea noului an scolar.
Tinerii, dar si adultii, renunta sa mai faca SEX. ... Conform unui studiu realizat de agentia de sondaje Barna Group, tinerii, dar si adultii din SUA, prefera pornografia online, in detrimentul relatiilor sexuale, deoarece le considera mai periculoase pentru sanatate decat filmele erotice.
google-analytics.com