Cautare

65198 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (6.02 secunde)
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca...
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Sute de constanteni, din toate cartierele orasului, care isi fac aprovizionarea in piata din Tomis III, s-au intalnit ieri cu senatorul Dorel Constantin Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta.
In schimb, un reputat lingvist, George Pruteanu (1947 - 2008), a explicat cu argumente filologice, ca ambele forme sunt corecte. ... Amandoua formele sunt la fel de corecte "Multa lume m-a intrebat cum se spune corect:
Tinerii craioveni isi pot lua adio si in acest an de la locuintele construite din banii primariei.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
La eveniment au luat cuvantul coordonatorii lucrarii, in prezenta unui public numeros format din specialisti in domeniu, beneficiari ai intelligence-ului, reprezentanti ai mediului academic, ai mass media si ai societatii civile in sens larg.
Tinerii, mai expusi melanomului Tinerii sunt intr-un mod alarmant afectati de melanomul malign (MM), una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii. ... Romania se afla printre tarile cu incidenta scazuta in Europa, cu o rata de 4,5 la 100.000 de persoane.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Tinerii care vor spune "da" in fata ofiterului starii civile vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2007, "un cadou" de la stat in valoare de 200 de euro.
De aici situatia aberanta prin care tinerii isi vand si inmatriculeaza masinile pe numele unor rude mai varstnice pentru a plati un RCA redus. ... In Germania, tinerii conduc masini cu putere redusa pentru a plati mai putin pentru o polita RCA.
Puteti alege din 150.000 de titluri de carte de toate genurile si pentru toate gusturile.
Pe langa discutarea problemelor care ii macina zi de zi pe constanteni, Onaca a prezentat aspecte din programul sau electoral, "Solidaritate pentru Constanta", un program care "ofera rezolvarea si inlaturarea rapida a tuturor relelor administrative care ne-au impovarat traiul in ultimii opt ani", dupa cum a declarat senatorul Onaca.
Mesajul linistitor al Cameliei Voiculescu catre angajatii debusolati ai Antenelor "Am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Sexul neprotejat si drogurile injectabile sunt doua cai prin care tinerii se expun riscului de infectie cu HIV (Autoare: ... Din 2011, cazurile noi de HIV sunt puse pe seama contactului sexual neprotejat si a consumului de droguri pe cale intravenoasa, in special la tineri (19-20 de ani).
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
google-analytics.com