Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (7.34 secunde)
Timisoara, Str. ... Timisoara, Str. ... Timisoara - Cartier 16 Februarie". ... Timisoara, Bd. Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. Lt. N. Gaina, Drumul Sarii, Cal.
Training privind managementul SPW, model pentru bolile rare, Timisoara: ... Louis Turcanu Timisoara; ... Centrul de expertiza pentru imunodeficiente primare, Timisoara 12.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews:
La Timisoara au fost doua alerte cu bomba in doua ore. Prima alarma a fost la Liceul catolic din Timisoara. ... Un barbat a anuntat la 112 ca este o bomba la un mall din Timisoara.
Nicolaescu si-a exprimat increderea ca atat Cozmin Gusa, cat si Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu isi vor respecta declaratiile facute recent, conform carora vor continua sa sustina programul de guvernare al Aliantei D.A.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu. ... Presedintele noii formatiuni este, evident, Cozmin Gusa, iar vicepresedinti sunt Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu.
"Functia ajuta afacerile" Analistul economic Aurelian Dochia crede ca nicaieri in lume cei care ajung in functii guvernamentale nu se duc pentru salarii. ... In Romania acum imaginea politicii este cea a unui domeniu in care iti poti aranja afacerile", arata Aurelian Dochia.
Fostii deputati democrati Lavinia Sandru, Aurelian Pavelescu si Cozmin Gusa, membri ai Partidului Initiativa Nationala, au depus ieri la Camera Deputatilor o varianta proprie a Legii lustratiei, care le interzice persoanelor care au facut parte din nomenclatura comunista sa poata avea acces, timp de zece ani, la demnitati si la functii publice.
Aurelian Pavelescu revine cu o noua plangere privind fraudarea alegerilor dupa ce, cu o saptamana in urma, Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dat solutie de neincepere a urmaririi penale apreciind ca faptele nu exista la plangerea depusa tot de el la 30 noiembrie 2004, cosemnatari fiind atunci Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu.
Cei trei semnatari - Cosmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu - cer Guvernului sa faca publica „strategia politica interna privind exploatarea rezervei nationale de petrol si gaze naturale“, in contextul exploziei preturilor acestora, si revizuirea legislatiei in domeniu.
Adunarea Nationala a Liderilor a hotarat, la sedinta lunara intrunita ieri, excluderea deputatului Aurelian Pavelescu din Partidul Initiativa Nationala (PIN), pentru incercarea de a negocia o fuziune cu Partidul lui Gigi Becali.
"Ar fi probabil o tema interesanta, chiar acum, in timpul dezbaterii publice a dosariadei, pentru comisia parlamentara de control a SRI", a spus Oprescu, referindu-se la afirmatiile lui Aurelian Pavelescu, fostul colaborator al lui Gusa.
Fostul presedinte al PN¥CD Cluj, Serban Radulescu, care a fost exclus din partid, cere demisia si excluderea presedintelui partidului, Marian Milut, si a prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu, pentru grave deservicii aduse imaginii PN¥CD.
Fostul ministru al Agriculturii nu a venit sa dea explicatii sau sa prezinte un punct de vedere privind scandalul in care este implicat, desi conducerea partidului i-a cerut acest lucru", a declarat Aurelian Pavelescu, prim-vicepresedintele PNTCD.
Teoretic, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a PSD Constanta este Aurelian Arghir.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
Popescu a fost inlocuit cu liberalul Aurelian Podeanu. Astfel, PSD va conduce Consiliul prin presedintele Victor Mocanu, in timp ce PNL va prelua controlul prin cei doi vicepresedinti, Ioan Caton Mateescu si Aurelian Podeanu, activitatea tn CJ fiind astfel deblocata.
Cu toate acestea, se stie ca cel putin 12 politisti din fosta DPF vor veni la DIAS-ul lui Emil Moraru (foto), dupa cum ne-a confirmat si comisarul sef Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Aurelian Bondrea "de creare a unei adevarate stangi pe esichierul politic romanesc". ... Cozmanca a precizat ca va continua eforturile pentru realizarea "unei autentice stangi democrate", chiar daca va renunta la proiectele de statut si la programul politic initiat de profesorul Aurelian Bondrea.
google-analytics.com