Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (2.88 secunde)
"Ne traim visul cu ochii" Cu doi antrenori, Aurelian Rosca si Aurelian Kozma, care au facut voluntariat, Romania a castigat medaliile de aur la Campionatul Mondial Under 18 care a avut loc in Macedonia.
amintim Trofeul primei ediții a Festivalului Aurelian Andreescu in 1993, apoi Marile Premii la Varna - Bulgaria, la Kumanovo - Macedonia, in calitate de solist.
Biorezonanta - 17:00 - 18:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Avantajale colagenului hidrolizat aminolock genacol in tratamentul durerilor articulare - 12:00 - 13:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Vindecare perfect naturala - 15:00 - 16:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu:
Aurelian Popescu Cu Aurelian Popescu am fost prieten si coleg la universitatea ieseana; ... Printre cei condamnati o data cu Aurelian se numara si Alexandru Zub, astazi membru al Academiei.
Aurelian Popescu Cu Aurelian Popescu am fost prieten si coleg la universitatea ieseana; ... Printre cei condamnati o data cu Aurelian se numara si Alexandru Zub, astazi membru al Academiei.
Este casatorita tot cu un artist, cu Aurelian Temisan. ... - Cum este sa fii casatorita tot cu un artist precum Aurelian Temisan? ... Monica Davidescu este casatorita cu Aurelian Temisan Calitati:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Sos. ... Timisoara - Bd. ... Timisoara), liniile 1 si 10 (pe relatia Sos. ... Timisoara - Sos.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. ... Trebuie conturat acest plan si corect finantat, atrage atentia Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer. ... Cezar Irimia reaminteste ca pentru multe boli neoplazice lipsesc medicamente.
Deputatul Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Partidului Initiativa Nationala, dar intrat in Parlament ca membru PD, coreleaza Legea statutului minoritatilor cu problema retrocedarii bunurilor si a terenurilor impadurite, in valoare de aproape sapte miliarde de lei, care au apartinut maghiarilor pana in 1918.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Ca la Timisoara, au "ras" etajele superioare ale blocurilor, ferestrele luminate, ca sa-i secere pe curiosi. ... Si precizati, cateva randuri mai jos, ca blindatele au "ras", ca la Timisoara , etajele superioare ale blocurilor, ferestrele luminate, ca sa-i secere pe curiosi.
Planurile urmareau, dupa cum s-a descoperit ulterior intr-un document redactat in 1956 la Timisoara, igienizarea Banatului urmarea, in primul rand, curatarea etnica a germanilor, sarbilor, aromanilor. ... Asociatia Fostilor Deportati in Baragan In 1990, la Timisoara a fost infiintata Asociatia Fostilor Deportati in Baragan.
Mihaela Rosana Bitu, operator ghiseu unic, fata educata, retrasa, de încredere, a furat parola directorului pentru transferul ilicit catre conturi din Timisoara si Bucuresti.În cei trei-patru ani de când era angajata, Mihaelei Bitu i-au trecut prin mâna sume impresionante, atât lei, cât si valuta, începând de la banii încasati în contul facturilor de curent ale craiovenilor pâna la depuneri sau retrageri bancare.
El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal. ... Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat, luni, ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Cris" - Timisoara Nord (06.54), Budapesta (10.47);
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
google-analytics.com