Cautare

1478 de rezultate pentru "timisoara rila cezar aurelian" (4.21 secunde)
Comandorul (r) Aurelian Dobre povesteste: ... "La un moment dat a intrat pe usa colegul nostru Aurelian Dobre si ne-a strigat: ... Aurelian Dobre crede ca a fost un OZN, insa nu unul de origine extraterestra, pentru ca nu crede in asa ceva.
Analistul economic Aurelian Dochia este de parere ca Beijingul ar putea sarbatori detronarea Americii inainte de 2030, mai ales ca statul asiatic ‘‘s-a descurcat foarte bine in aceasta criza‘‘.
Aurelian Temisan trece prin momente grele. ... O sursa apropiata familiei Temisan ne-a spus ca Aurelian Temisan (66 de ani) a decedat in urma cu cateva zile, in urma unor probleme la inima.
Unul dintre vicepresedintii alesi sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare al democratilor, Cezar Preda, acuza conducerea PD de dezechilibru. ... Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, intr-un comunicat de presa, ca PD are o conducere dezechilibrata, sase dintre cei 10 vicepresedinti fiind din Ardeal, iar trei din Bucuresti.
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca nu a fost, nu este si nu va fi adeptul unei guvernari tehnocrate. ... Nu cred in guvernarea tehnocrata", a adaugat Cezar Preda.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
"Pe Boc nu il mai asculta nimeni in guvern" Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca premierul Boc "cu greu isi poate stapani Cabinetul" si a ajuns ca niciun ministru sa nu-l mai asculte, in plus considera ca seful Executivului trebuia sa-l dea afara imediat pe ministrul Finantelor, "dar ii e frica", si crede ca remanierea din toamna nu va mai avea loc.
Cezar Preda:
Cezar Magureanu, senator neafiliat:
In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. ... Din cate se pare, Ford nu mai vrea activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului, pentru a nu avea probleme cu micii actionari.
• Managementul financiar al administratiei publice locale, Ed.Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... Universitatii de Vest,Timisoara, 2007; ... • Contributii privind producerea incalzirii instalatiilor, Conferinta internationala, Timisoara, 2001; ... • Model matematic si fizic privind transferul caldurii intr-un magnetron, Conferinta internationala,Timisoara, 2001.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. ... Noua autostrada Timisoara - Belgrad face parte dintr-un proiect mai amplu:
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
google-analytics.com