Cautare

14 de rezultate pentru "thr" (3.20 secunde)
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (THR) SA Eforie, condus de Linia Stan (foto) estimeaza pentru anul in curs un profit net de 5,77 milioane lei, de doua ori mai mic decat cel obtinut in 2008, potrivit unui comunicat transmis vineri Bursei.
Tot la capitolul suplimentari de forte pe litoral, de mentionat ca oamenii legii - detasati din alte judete - care vor actiona in Eforie au deja cazarea asigurata, in unitatile hoteliere apartinand THR Marea Neagra.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania a vandut saptamana trecuta 0,65% din capitalul Turism Hoteluri si Restaurante (THR) Marea Neagra, pentru 1,09 milioane de lei, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Suma cu care THR Marea Neagra a vandut investitorilor, Complexul Dunarea Marea Neagra, este de 800 de mii de euro, fara TVA. "Pretul pe care l-a cerut THR in schimbul acestei cladiri este exagerat de mare, mai ales daca tinem cont de starea in care se afla complexul.
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. ... Strategia de dezvoltare a THR Marea Neagra pentru perioada 2008 -2012 prevede pentru etapa urmatoare modernizarea a trei hoteluri:
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
Pe 10 aprilie, la sediul T.H.R. "Marea Neagra" S.A. din Eforie Nord, la orele 11.00, va avea loc prima parte a licitatiei publice cu strigare pentru cea mai mare parte a activelor societatii.
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
Pe litoral, SIF va continua sa vanda hotelurile de una si doua stele, cu banii obtinuti urmand sa suporte lucrarile de modernizare la celelalte unitati, scopul companiei fiind ridicarea tuturor hotelurilor pe care le detine in judetul Constanta prin intermediul THR Marea Neagra sa fie aduse la cel putin trei stele.
Aceasta suma este reprezentata de tranzactiile efectuate in general cu titluri Rompetrol, BRD si Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Marea Neagra.
Cel mai mult au scazut actiunile Bermas Suceava (BRM), care au pierdut 11,88%, urmate de cele de la Transilvania Constructii (COTR), cu o depreciere de 7,74%, si de cele ale THR Marea Neagra (EFO), care au scazut cu 7,48%.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com