Cautare

3614 de rezultate pentru "thr marea neagra" (6.26 secunde)
Caietul de sarcini pentru licitatia de ieri fusese cumparat de o persoana fizica si de firmele THR Marea Neagra, Glina si Grand Plaza, insa la sedinta s-a prezentat numai ultima societate.
Pe litoral, SIF va continua sa vanda hotelurile de una si doua stele, cu banii obtinuti urmand sa suporte lucrarile de modernizare la celelalte unitati, scopul companiei fiind ridicarea tuturor hotelurilor pe care le detine in judetul Constanta prin intermediul THR Marea Neagra sa fie aduse la cel putin trei stele.
Aceasta suma este reprezentata de tranzactiile efectuate in general cu titluri Rompetrol, BRD si Turism, Hoteluri, Restaurante (THR) Marea Neagra.
Cel mai mult au scazut actiunile Bermas Suceava (BRM), care au pierdut 11,88%, urmate de cele de la Transilvania Constructii (COTR), cu o depreciere de 7,74%, si de cele ale THR Marea Neagra (EFO), care au scazut cu 7,48%.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
"(...) acest demers, ca si orice alte demersuri similare, care incearca sa acrediteze in mod artificial aparenta unei capacitati de a sustine locuirea umana sau viata economica proprie de catre Insula Serpilor, nu poate avea, conform dreptului international, efecte juridice si nu poate influenta in nici un fel procesul de delimitare a platoului continental si a zonelor economice exclusive ale Romaniei si Ucrainei in Marea Neagra, aflat din 2004 pe rolul Curtii Internationale de Justitie de la Haga".
Sterling Resources invoca forta majora cu privire la perimetrele concesionate in Marea Neagra Compania canadiana Sterling Resources a declarat Forta Majora cu privire la perimetrele sale Midia si Pelican din Marea Neagra dupa ce nu a putut sa execute operatiuni petroliere din motive independente de vointa sa, a anuntat compania printr-un comunicat de presa.
Cum arata noul drum Bulgaria, tara cea mai saraca a Uniunii Europene si cu infrastructura invechita, a inaugurat luni prima autostrada care traverseaza tara de la vest la est, asigurand legatura intre capitala Sofia si Burgas, oras situat la Marea Neagra.
"alba-neagra". Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Alt stop-cadru din emisiune, alte scamatorii tip "alba-neagra". ... Destui organizatori de "alba-neagra" s-au chivernisit la Berlin pe seama naivitatii unor trecatori.
Vinul Mostenirea este un un cupaj de Feteasca Neagra si Babeasca Neagra. O Feteasca Neagra in proportie de 80%, vinificata separat de Babeasca Neagra, baricata cat sa ii imprime note fine de vanilie si condiment.
Vaduva neagra sau paianjenul Latrodectus (Autoare: ... Vaduva neagra este una dintre cele mai cunoscute specii ale acestui gen.
Casa de vinuri Stefanesti - care se coboara spre targul Bucurestilor de pe Dealurile Munteniei, din Arges, cu vinurile Marcea Chardonnay (alb, sec), Marcea Sauvignon Blanc (alb, sec), Marcea Feteasca Regala (alb, sec), Marcea Rose (rose, demisec), Marcea Feteasca Neagra (rosu, sec), Loungeitude (Sauvignon Blanc & Feteasca Regala, alb, sec), L'Attitude (Tamaioasa Romaneasca & Feteasca Alba, alb, demidulce), Loungeitude Rose Magnum Edition (la 1,5 l, rose, demisec), Marcea Reserve 413 Chardonnay barrique (alb, sec), Marcea Reserve 413 Tamaioasa Romaneasca barrique (alb, demisec), Marcea Reserve 413 Feteasca Neagra barrique (rosu, sec), Truda Fanny alb barrique (alb, sec), precum si o selectie de vinuri albe baricate;
Ciocarlia si capra neagra, doua specii emblematice pentru Romania, pentru care acum vanatoarea este permisa fara niciun fel de restrictie, ar putea fi puse sub protectie.
Presedintele Traian Basescu si premierul britanic Tony Blair au discutat ieri despre integrarea Romaniei in UE, despre colaborarea la Marea Neagra, dar si despre problema coruptiei si regimul vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie.
axa marilor (Marea Caspica - Marea Neagra - Marea Mediterana) si axa fluviilor si canalelor (Rhin - Main - Dunare), legand Marea Nordului cu Marea Neagra.
axa marilor (Marea Caspica - Marea Neagra - Marea Mediterana) si axa fluviilor si canalelor (Rhin - Main - Dunare), legand Marea Nordului cu Marea Neagra.
Marea Neagra are un handicap, nu are o identitate bine conturata la Bruxelles. Harta extinderii UE nu este neaparat una in care sa intre si Marea Neagra.
De la punctul 4, linia trece catre punctul 5, cu coordonatele 44 de grade, 2 minute si 53 de secunde nord, si 31 de grade, 24 de minute si 35 de secunde est, care este controlat de punctele de baza situate pe Peninsula Sahalin, pe coasta Romaniei si pe Capul ucrainean Tarkankut si Kerosenes, de unde continua catre linia descrisa de azimutul de 185 de grade 23 de minute si 54,5 secunde. Romania a castigat 80% din ce dorea Agentul Romaniei la CIJ, Bogdan Aurescu, a declarat ieri, dupa anuntarea verdictului Curtii de la Haga in procesul pe care Romania l-a intentat Ucrainei pentru delimitarea platoului din Marea Neagra, ca obiectivul echipei romane a fost atins, iar tara noastra a castigat aproape 80% din suprafata dorita.Romania a obtinut ieri la Haga o suprafata de 9.700 de kilometri patrati, ceea ce reprezinta 79,34% din aria de 12.000 de kilometri patrati asupra careia avea pretentii.Decizia CIJ ii confera Romaniei acces la o cantitate estimata de 70 de miliarde de metri cubi de gaz si 12 milioane de tone de petrol.Aurescu a subliniat ca solutia data ieri de Curte este mai avantajoasa decat cea care ar fi fost obtinuta prin negociere si considera ca este un succes diplomatic important pentru Romania. Decizia de la Haga, un mare succes al MAE  Presedintele Traian Basescu a spus ca prin decizia de ieri Curtea de la Haga a dat dreptate Romaniei si ca acesta este un succes al diplomatiei romanesti."Iata o bucurie pe care o spun prima data dumneavoastra, romani de dincolo de frontiere.
Diferendul dintre Guvern si Sterling privind explorarile de hidrocarburi in Marea Neagra poate fi solutionat amiabil, prin introducerea Romgaz in parteneriat cu compania canadiana, iar autoritatile nu au in vedere, deocamdata, "masuri abrupte" pe aceasta tema, a declarat deputatul PSD Iulian Iancu.
In perioada 29-30 mai s-a desfasurat la Bucuresti o noua runda de negocieri bilaterale privind tematica delimitarii spatiilor maritime ale Romaniei si Bulgariei in Marea Neagra, informeaza NewsIn.
google-analytics.com