Cautare

2999 de rezultate pentru "teodor vasile" (4.87 secunde)
Cei mai multi oameni prefera sa cumpere o casa noua“, a explicat Teodor Popescu, managerul agentiei Dorcas Imobiliare.Terenul, mai valoros decât casaPrincipalul avantaj al caselor boieresti din perioada interbelica este acela al pozitionarii, majoritatea fiind construite în centru, astfel ca pretul terenului este mare.
Aceasta este de pâna-n 5%", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare. ... Craiovenii le prefera", a spus Teodor Popescu. ... Si la banci a scazut numarul contractelor", a adaugat Teodor Popescu. ... "Trendul crescator este la terenuri, ele fiind din ce în ce mai bine cotate", a precizat Teodor Popescu.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, lider al PNL Alba, va renunta la conducerea Autoritatii pentru a putea fi validat ca deputat in Parlamentul Romaniei. ... Imi voi da demisia din functia de presedinte al AVAS", a spus Teodor Atanasiu.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, si-a lansat, miercuri seara, la Ateneul Roman, Fundatia Crestin-Democrata, in prezenta liderilor PDL, partid in care s-a inscris recent.
Potrivit comunicatului, sedinta de CA a fost convocata la solicitarea administratorilor Dinel Staicu, Margareta Racovita si Florian Teodor Buzatu.
Teodor Buzatu, membru în Consiliul de Administratie (CA) al societatii de investitii financiare, a declarat ca majoritatea actiunilor suspendate apartin unui grup de societati care actioneaza concertat.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul PSD, Vasile Ion, tatal ziaristei Marie-Jeanne Ion, rapita in Irak impreuna cu alti doi colegi din presa, a facut ieri un apel de solidaritate.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... "Au aparut supozitii ca s-ar da o lupta intre Adriean Videanu si Vasile Blaga cu privire la cine sa impuna un vicepremier.
Astfel, dupa ce secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a acuzat pe liberali, conservatori si maghiari ca au trecut de partea opozitie, catalogand noua situatie drept o "monstruoasa coalitie", liberalii au reactionat prompt. Senatorul Puiu Hasotti a marturisit pentru "Replica" faptul ca il compatimeste cumva pe Vasile Blaga:
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj.
Eduard Finkelstain si-a adjudecat 41,67% dintre voturile valabil exprimate la Tecuci, actualul primar urmand a-l avea contracandidat in turul al doilea pe Vasile Danaila (Partidul Verde), aflat la o distanta apreciabila, cu un procent de 15,71%.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu. ... "Vasile Blaga este cel mai reprezentativ pentru PDL.
In data de 27 mai 2009, Vasile Dancu nega faptul ca Administratia Prezidentiala l-ar fi dorit la Cotroceni. ... In realitate, Vasile Dancu a fost contactat de Sebastian Lazaroiu, sfetnicul cel mai important al lui Basescu.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics articolul cu titlul 'Vasile Dancu:
Potrivit unor surse din minister, sefii din MAI vor lua o hotarare daca pleaca sau raman in minister dupa o sedinta cu Vasile Blaga, la 11.30, dupa declaratiile de presa ale acestuia. ... Ministrul de Interne, Vasile Blaga si-a anuntat astazi demisia.
google-analytics.com