Cautare

2999 de rezultate pentru "teodor vasile" (2.73 secunde)
Atacul lui Orban a trecut apoi de la Basescu, la oamenii sai de incredere, "plantati" in curtea PNL, Mona Musca si Teodor Stolojan, carora le-a cerut demisia de onoare:
Dupa audierea de ieri a ministrului Apararii, in cadrul Comisiei speciale de la Cotroceni, consilierul prezidential ßtefan Deaconu a afirmat ca Teodor Atanasiu ar trebui sa trimita comisiei o serie de documente pentru a se putea finaliza ancheta, iar liberalul George Scutaru a declarat ca "dosarul Atanasiu" este unul politic.
Ministrul Apararii Teodor Atanasiu nu a fost suspendat din functie, dar va fi inceputa urmarirea penala in cazul sau, ca urmare a plangerilor foprmulate de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si deputatul Eugen Bejinariu.
Inlocuitorul lui Teodor Atanasiu la Ministerul Apararii va fi unul dintre ministrii liberali in functie. ... Timp de 45 de zile, cat ar dura legal suspendarea ministrului Teodor Atanasiu, PNL va nominaliza unul dintre ministrii liberali ai Cabinetului care sa ocupe interimar si functia de ministru al Apararii.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat la Iasi ca fostul secretar de stat Teodor Baconschi ar putea reprezenta Romania "intr-o tara importanta in politica internationala". ... Diplomat de cariera, Teodor Baconschi a fost ambasador la Vatican (1997-2001) si in Portugalia (2002-2005).
Radu Teodor a fost recrutat de Antonie Solomon pentru sprijin juridic in proiectele administrative si pentru povete pe linie de politie comunitara. ... "Radu Teodor are cu ce sa ma ajute, mai ales pe latura juridica, unde am intampinat destule greutati", a spus primarul.
Teodor Atanasiu cere in instanta anularea decretului prezidential privind suspendarea sa din functia de ministru al Apararii Nationale, Sectia de contencios administrativ a Curtii de Apel Bucuresti urmand sa ia in discutie acest dosar la 14 noiembrie.
Teodor Radu, consilierul personal al primarului, el insusi membru PD, recunoaste ca este de discutat pe marginea compatibilitatii celor doi colegi ai sai. ... Aceasta situatie va fi discutata la Comisia juridica a legislativului, iar avizul acesteia va fi respectat", a spus Teodor Radu.
De altfel, Constantin Hertzog se afla ieri in biroul rezervat cabinetului primarului, unde era pus la curent cu mersul documentatiei de catre viitorul sau sef direct, Teodor Radu, consilier personal si sef al cabinetului din octombrie 2006. ... Daca primarul nu a comentat, Teodor Radu a confirmat:
Consilierul PD, Radu Teodor, l-a acuzat ieri pe Emilian Stefarta, consilier PNL, ca profita de functia de presedinte al Comisiei de urbanism a Consiliului Local Craiova, pentru a castiga bani din proiectele de urbanism pe care le intocmeste clientilor.
O pace cu PSD pana dupa alegerile europarlamentare si continuarea mandatului actualului Guvern, propunere apartinand lui Teodor Melescanu, a reprezentat o idee fata de care liderii liberali s-au aratat surprinsi.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele Traian Basescu l-a informat telefonic pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca nu va accepta revocarea din functie a ministrului Apararii Teodor Melescanu, nominalizat pentru functia de ministru al Justitiei.
Renuntara doi Proiectul pentru reducerea indemnizatiei cu 30%, initiat de consilierii PD-L Gheorghe Albastroiu si Teodor Radu, nici nu a mai intrat pe ordinea de zi a sedintei ordinare de ieri a Consiliului Municipal Craiova, pe motiv ca nu e o urgenta, nu are avizul juridic semnat de primarul Craiovei, absent in perioada sedintelor din comisiile de specialitate.
Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, initiatorul unei platforme crestin-democrate in cadrul PDL, partid in care s-a inscris in urma cu cateva luni, a declarat, miercuri seara, ca va candida, probabil, la alegerile parlamentare din 2012. ... nu arunce umbra pusa de cineva pe intregul partid", a declarat Teodor Baconschi.
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
El nu a fost la Intercontinental pe 21 Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca actuala conducere a Parlamentului se face vinovata de invitarea presedintelui "Asociatiei 21 Decembrie 1989", Teodor Maries, la Adunarea Omagiala consacrata Revolutiei Romane din Decembrie 1989, a apreciat.
Potrivit directorului tehnic al Electrocentrale, Teodor Grosariu, doar 25% din productia societatii o reprezinta energia termica primara care este furnizata catre Apaterm, in timp ce productia de energie electrica vinduta pe piata energetica detine cea mai mare pondere din productia realizata.
Apartamentele situate la ultimele niveluri sunt cu aproximativ 10 - 15% mai ieftine decat cele situate la etajele intermediare raportat la pretul celorlalte locuinte din blocul respectiv", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Teodor Stanca, directorul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare (ANIF) sucursala Dobrogea, sustine ca irigatiile sunt eficiente doar in primele doua trepte de udare, restul necesitand costuri enorme de energie electrica, mai ales pentru ca instalatiile pozitionate pe treptele 3 si 4 au fost abandonate si distruse in mare parte de ,,magnetii" de fier vechi.
google-analytics.com