Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.23 secunde)
Cu toate ca nu au intrat inca in vigoare normativele privitoare la pensiile private, aceste produse financiare au aparut deja in Romania, unele de mai multi ani, insa imbracand mai mult forma unor asigurari de viata.
Majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie, programata pentru 1 ianuarie 2009, ar putea fi devansata cu câteva luni daca bugetul de asigurari sociale va termina anul 2008 pe excedent, a anuntat ministrul muncii, Paul Pacuraru.
Conform calculelor ARI, daca 500.000 de muncitori romani ar plati pentru o perioada de 15 ani o suma de 100 de euro lunar, noua miliarde de euro, aproape jumatate din imprumutul de la FMI, ar putea intra in vistieria statului, la bugetul de asigurari sociale.
Ieri, in urma primirii unei simple instiintari de la o societate de asigurari, am descoperit faptul ca si eu voi fi victima unei colosale escrocherii, pusa la cale chiar de catre statul roman. ... Ceilalti beneficiari sunt societatile de asigurari.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Bucharest Running Club anunta ca aproximativ 7000 de participanti au luat startul la cea de-a patra editie a UNIQA Asigurari. ... Castigatorii UNIQA Asigurari 10Km individual au fost Gavril Stefandin Italia la categoria barbați, cronometrat cu 30min 17secsi la categoria femeiIvancescu Oana Diana cu 38 min 35sec.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Dintre acestea, cele solutionate prin procedura de constatare amiabila au avut o pondere insemnata in portofoliul Porsche Asigurari, compania din cadrul Porsche Finance Group care ofera polite CASCO pentru clientii grupului. Principalele cinci tipuri de evenimente inregistrate in anul 2014, in cazul masinilor asigurate CASCO prin Porsche Asigurari:
"Trendul este crescator si e normal sa fie asa pentru ca una este sa te duci la un consultant de specialitate si alta e sa faci lucrurile de unul singur", a precizat Teodor Popescu, managerul agentiei Dorcas Imobiliare.
De asemenea, pentru pilonul II, CSSPP a mai autorizat pana acum fondurile de pensii private Pensia Mea, administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, AZT Viitorul Tau, apartinand Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat ti a Fondurilor de Pensii Facultative, ING, cu ING Fond de Pensii, Arip de la Generali Fond de Pensii si Vital BT Aegon Fond de Pensii.
Teodor Viorel Melescanu: ... - Presedintele de sedinta Teodor Melescanu: ... Ovidiu Teodor Cretu: ... Teodor Viorel Melescanu: Faceti un efort, faceti un efort.
Senatorul liberal Teodor Melescanu sustine ca PNL mai bine pleaca de la guvernare decat sa desemneze un alt premier.
Vicepresedintele Senatului, Teodor Melescanu, senator PNL, este de partea Noricai Nicolai, si sustine ca o sanctiune se poate da numai dupa ce se constata ca a avut loc o fapta care constituie fie incalcarea prevederilor statutului PNL, fie o incalcare a altor regulamente.
Atacul lui Orban a trecut apoi de la Basescu, la oamenii sai de incredere, "plantati" in curtea PNL, Mona Musca si Teodor Stolojan, carora le-a cerut demisia de onoare:
Dupa audierea de ieri a ministrului Apararii, in cadrul Comisiei speciale de la Cotroceni, consilierul prezidential ßtefan Deaconu a afirmat ca Teodor Atanasiu ar trebui sa trimita comisiei o serie de documente pentru a se putea finaliza ancheta, iar liberalul George Scutaru a declarat ca "dosarul Atanasiu" este unul politic.
Ministrul Apararii Teodor Atanasiu nu a fost suspendat din functie, dar va fi inceputa urmarirea penala in cazul sau, ca urmare a plangerilor foprmulate de consilierul prezidential Adriana Saftoiu si deputatul Eugen Bejinariu.
Inlocuitorul lui Teodor Atanasiu la Ministerul Apararii va fi unul dintre ministrii liberali in functie. ... Timp de 45 de zile, cat ar dura legal suspendarea ministrului Teodor Atanasiu, PNL va nominaliza unul dintre ministrii liberali ai Cabinetului care sa ocupe interimar si functia de ministru al Apararii.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat la Iasi ca fostul secretar de stat Teodor Baconschi ar putea reprezenta Romania "intr-o tara importanta in politica internationala". ... Diplomat de cariera, Teodor Baconschi a fost ambasador la Vatican (1997-2001) si in Portugalia (2002-2005).
Radu Teodor a fost recrutat de Antonie Solomon pentru sprijin juridic in proiectele administrative si pentru povete pe linie de politie comunitara. ... "Radu Teodor are cu ce sa ma ajute, mai ales pe latura juridica, unde am intampinat destule greutati", a spus primarul.
google-analytics.com