Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (6.85 secunde)
Propaganda cu ce au la indemana Unele primarii au delegat 2-3 angajati care au ca sarcina de serviciu popularizarea asigurarilor, altele lipesc afise iar cele mai multe acorda asistenta agentilor trimisi de companiile de asigurari si ofera informatii oamenilor atunci cand trec pe la Primarie cu alte treburi.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Teodor Radu a mai spus insa ca algoritmul dupa care vor fi propuse persoanele in CA-uri va fi tot cel al rapoartelor pe partide in consiliul local, dar numai prin respectarea normelor.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
In mod surprinzator, candidatul PSD, Teodor Iloiu, fost primar al comunei, nu a reusit sa stranga decat 267 de voturi.
Vicepresedintele PSD Titus Corlatean declara, luni, pentru MEDIAFAX, ca senatorii PSD si PNL vor depune, la Senat, o motiune simpla la adresa ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
Acesta a declarat ca depunerea motiunii simpla este indreptata impotriva ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
Teodor Melescanu:
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
ING Groep NV, cel mai mare grup olandez de servicii financiare, vrea sa vanda o parte din activele detinute in incercarea de a strange 8 miliarde euro, dar isi va consolida afacerile din sectorul de retail bancar, din Romania, Polonia si Turcia.
Despre constructia acestuia s-a mai scris in monografii si in spatiul public, mentionandu-se ca a fost construita la inceputul secolului al XX-lea dupa planurile ing. ... Constructia Capitaniei Portului Calarasi a fost facuta dupa planurile ing.
ing. ... ing. ... Tutunaru Dana Prof.Dr.Ing. Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Potrivit ing. ... Un alt aspect asupra caruia a atras atentia ing. ... Se incearca in acest fel o stabilizare a productiei, impusa de altfel si de comunitatea europeana", a afirmat ing.
Daca saptamana trecuta, presedintele Bancii Comerciale Romane, Nicolae Danila, spunea ca la sfarsitul anului euro va fi egal cu 3,4 lei, ieri, Florin Catu, economistul-sef al ING Bank Romania, a declarat ca anticipeaza pentru exact acelasi moment o valoare a monedei unice europene de 3,45 lei.
Printre ele, cele mai importante nume, BCR si, recent, ING Bank. ... Exista deja banci precum BRD sau ING care au in portofoliu credite destinate exclusiv medicilor sau avocatilor.
Potrivit ing. ... Pe cererea respectiva vor trebui sa mentioneze contul bancar in care vor sa le fie virati banii", a afirmat ing. ... De altfel, taranii si-au dat terenurile in arenda", a mai spus ing.
Astfel, acesta este de minim 60 de lei la Aviva, 50 de lei la Allianz si 45 de lei la ING.
google-analytics.com