Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.60 secunde)
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Companiile de asigurari dezvolta din ce in ce mai multe produse pentru a veni in intampinarea nevoilor asiguratilor. ... De remarcat este faptul ca prin aceste asigurari, costul tratamentelor este de doua ori sau chiar de patru ori mai ieftin.
Astfel, asiguratorii promit, pe langa preturi mici la prime, si Carte Verde gratis sau alte tipuri de asigurari. ... Alte facilitati oferite de asiguratori la incheirea politei RCA pe un an constau in acordarea unor asigurari de locuinta.
Grupul francez Groupama va incheia fuziunea companiilor Asiban, BT Asigurari si OTP Asigurari in luna decembrie 2009 si are ca obiective pe piata romaneasca atingerea unor cote de 15% din piata politelor auto si de 20% din segmentul asigurarilor de viata pe termen mediu si lung.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va infiinta o fundatie, Institutul de Management in Asigurari (IMA), avand ca membru fondator unic organismul de supraveghere si control al pietei de asigurari.
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata "Activitatea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura.
Societatea comerciala ING Fond de Pensii a depus la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) prima cerere si documentatia pentru autorizarea de constituire a unei societati de pensii in baza Legii nr.
Zilnic însa sunt oameni care vin si se intereseaza despre pensiile private, ceea ce denota un interes crescut în acest sens“, a precizat Radu Vasilescu, director de pensii la ING România.
In mai putin de o luna, cele patru societati autorizate sa administreze fondul de pensii private Allianz ¥iriac, ING, Aviva, BCR, Omniasig Life, OTP Garancia Asigurari, trebuie sa contracteze peste 100.000 de agenti.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
3.2.1) nerespectarea termenelor prevazute de lege pentru plata contributiei de asigurari sociale se sanctioneaza cu amenda de la 1.500 lei la 5.000 lei;
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Sute de mii de soferi care au incheiat polite RCA trebuie sa mearga din nou la agentii de asigurari pentru a-si corecta datele gresite inscrise in contracte.
De la 1 ianuarie 2007, romanii ar putea fi obligati sa cotizeze anual cu 20 de euro la bugetul companiilor de asigurari, ca sa-si incheie polita pentru locuinte. ... Marii castigatori ai acestei afaceri vor fi companiile de asigurari.
Falsuri cu ordin de la director Chiar daca judetul Galati nu este in fruntea topului zonelor tarii unde politistii de la Economic au descoperit fraudarea sistemului de asigurari, asta nu inseamna ca acest fenomen lipseste cu desavirsire.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Scaderea face parte din seria de masuri anuntate de Guvern privind reducerea pe parcursul anului viitor cu 6 puncte a contributiilor platite de angajati si angajatori la bugetele de asigurari sociale.
google-analytics.com