Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (2.80 secunde)
La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national "Asigurari pentru toti", sub sloganul "Plateste mai putin si te asiguri mai bine!". Magazinele si standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale.
UNIQA Asigurari da startul campaniei Gandeste-te sa ai curaj sa fii fericit! ... Scoala de fericire” isi propune adoptarea modului de a trai UNIQA, conectarea la fericirea de a savura viața prin invitatia la jocuri distractive, zambete, sfaturi, prietenie, muzica, copilarie, veselie, surprize inedite marca UNIQA Asigurari.
Banca olandeza ING a facut o analiza in care a calculat cine are sansele cele mai mari sa ajunga premierul Romaniei.
Prin urmare, este nevoie de o crestere a acestei deductibilitati", declara, pe 19 februarie, presedintele Comisiei de Buget-Finante a Senatului României, Aron Popa.Radu Vasilescu, directorul general al ING Fond de Pensii, mentionase la aceeasi data ca nivelul deductibilitatii fiscale pe pilonul pensiilor facultative ar trebui sa creasca de la 200 de euro pe an, în prezent, la 1.000 de euro pe an, pentru ca suma sa devina "relevanta" pentru participanti.Argumentatia administratorilor de fonduri de pensii facultative este aceea ca încurajarea lor este un mod de crestere neinflationista a veniturilor, deoarece banii virati la fondurile de pensii nu intra în consum.
Teoretic, declaratiile de profit ale firmelor ar trebui sa fie supervizate luna aceasta de catre un consultant fiscal. ... Legiuitorii s-au jucat cu nervii oamenilor de afaceri doi ani la rand in ceea ce priveste necesitatea supervizarii declaratiilor fiscale anuale de catre un consultant fiscal.
Adica, 100 de miliarde de lei, capital minim pentru o firma de asigurari.
Comertul la taraba cu polite RCA a adus sanctiuni pe capul directorilor de la cinci societati de asigurari. ... Din aceasta cauza, cinci directori de companii de asigurari au fost recent amendati de CSA.
De asemenea, ei cred ca masurile de interzicere a comertului ambulant sunt opera companiilor de asigurari, care vor sa-i scoata de pe piata. ... De ce alte tipuri de asigurari, cum sunt cele de viata, se pot incheia la domiciliu, de catre volanti?
Allianz Tiriac, Omniasig Vienna si Asirom detin primele trei locuri in topul primelor zece companii de asigurari din Romania in functie de primele brute subscrise in primele sase luni ale acestui an, cu o valoare cumulata de peste 1,71 miliarde lei, arata datele publicate luni de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor din Romania (CSA).Pe segmentul asigurarilor generale, primul loc este ocupat de Allianz Tiriac, cu prime subscrise in perioada mentionata de peste 645 milioane lei, in timp ce domeniul asigurarilor de viata este dominat de ING Asigurari de Viata, cu prime subscrise in valoare de peste 273 milioane lei.Potrivit datelor CSA, Allianz Tiriac domina topul asiguratorilor in functie de primele brute subscrise din asigurari generale.
Si asta pentru ca unii intermediari care vand polite in numele unui asigurator dispar cu tot cu bani, lasand cu buza umflata atat pe clienti, cat si pe asiguratori, potrivit reprezentantilor companiilor de asigurari.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. ... spune Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurari.
Concurenta locala slaba in multe sectoare economice, bariere birocratice, lipsa de sofisticare a firmelor, valoarea adaugata este mica, calitate scazuta a produselor fabricate local - acestea sunt principalale deficiente ale competitivitatii romanesti in opinia sefului ING Bank, Misu Negritoiu.
Ziarul Financiar publica articolul "Misu Negritoiu, ING:
ing. ... ing. ... ing. ... ing. ... ing. Angela BOKOR - Zalau mobil: 0741-246 220 email: [email protected] Resp. Financiar: ec.
ing. ... ing. ... ing. ... ing. ... Profesionalismul acestei prezentari accseibile unui absolvent de liceu a fost dobandit in urma unui curs intensiv de evaluator de geme la Institutul Asiatic de Gemologie din Bangkok, absolvit in urma cu trei ani", ne-a spus Andrei Costin Victor, consultant stiintific al acestei carti.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Un episod care a ascutit lupta dintre Guvern si presedinte a fost mandatarea de catre conducerea PNL, la finele lunii iunie 2006, a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, de a solicita CSAT retragerea trupelor romanesti din Irak, avand in vedere pierderile de vieti omenesti.
• 7 iul 2009 - Presedintele Basescu spera ca opozitia din R.Moldova va obtine un rezultat "mai bun" in alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie, dand asigurari ca Bucurestiul va continua sa sustina apropierea acestei tari de UE.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
google-analytics.com