Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (3.32 secunde)
Consideram ca astfel de cercetari se inscriu pe linia inscenarilor judiciare sau abuzurilor procedurale cu care s-a remarcat procurorul sef Moldovan in cazurile fostului procuror Alexandru Lele, fostului director al Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, fostului lider sindical de la Schela petroliera Suplacu de Barcau, Ioan Kovacs, respectiv a fostelor judecatoare Elena Pop Blaga si Mariana Rosca si reprezinta o tentativa cu iz stalinist de ingradire a libertatii de exprimare a presei.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen. Si totusi, tema suspendarii pare doar inghetata, nu definitiv abandonata.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen. Si totusi, tema suspendarii pare doar inghetata, nu definitiv abandonata.
Contractul celor 100 de zile a fost, probabil, prima tentativa de a incita imaginatia electorilor prin promisiuni concrete, structurate. Nu stiu cat ar fi putut conta acea lista de angajamente in victoria coalitiei de dreapta si a presedintelui sau.
In fapt, a fost vorba de tentativa tot mai disperata a presedintelui de a tine PDL sub control in conditiile in care supusii sai de altadata il sfidau tot mai tare.
Intrucat ultima sedinta de guvern a lui Mihai Razvan-Ungureanu va fi miercuri, se vor semna pe coltul mesei proiecte de hotarari de guvern, pe ultima suta de metri, dupa care vor purcede in "goana catre Monitor" - adica tentativa de a prinde ultima suta de metri cand ar putea fi publicate, desi au fost trecute de sedinta de guvern.
"Agrarienii” au mai avut in urma cu aproape o luna o tentativa de puci, dar membrii fostului BPJ l-au reconfirmat atunci pe Mihai Rusu presedinte al organizatiei judetene.
• Despre tentativa de sinucidere: A fost o condamnare pe care am respins-o considerand ca este nedreapta. M-a consumat revolta maxima din 20 iunie.
El vorbeste despre o “tentativa de executie politica“ prin intermediul comisiei parlamentare de ancheta si este de parere ca “s-a dorit sugerarea existentei unor lucruri grave ce ar trebui anchetate, dar si mimarea unei proceduri parlamentare care sa ascunda decizia politica luata“.
- Consideram ca orice incercare de subminare a activitatii guvernului e o tentativa de destabilizare a ordinii de drept. - A fost si un vot de incredere pentru guvern, s-a reconfirmat sustinerea unanima pentru guvern.
“Avand in vedere tentativa de puci la care s-au dedat numitii Cornel Ciontu si Anghel Stanciu, instigati de unii lideri ai PSD, carora le-au promis anexarea PPRM-ului, am luat hotararea sa-i exclud din partid pe cei doi impostori politici“, a anuntat ieri C.V.
Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Liberalii si democratii au fost faultati ieri chiar de catre partenerii de Coalitie din UDMR si din Partidul Conservator in tentativa lor de a forta schimbarea din functie a lui Adrian Nastase de la conducerea Camerei Deputatilor, prin modificarea Regulamentului acestei institutii.
Candidatul independent in 2004 la alegerile locale, omul de afaceri Andrei Lisinschi, a devenit cel mai recent membru al organizatiei PD Galati Cu toate ca a mai avut si in urma cu 5 ani o tentativa de aderare la o formatiune politica si dupa ce a candidat independent la functia de edil-sef al municipiului Galati la alegerile din vara trecuta, omul de afaceri Andrei Lisinschi s-a hotarit abia anul acesta, mai exact in cu doua zile in urma, sa se inscrie intr-un partid.
Un cioban din Daneti a fost retinut de procurori si politisti pentru ca a incercat sa omoare un consatean. Fapta dateaza din 15 septembrie 2005, cand ciobanul Constantin Tolea, din satul Brabeti al comunei doljene Daneti, a iesit cu oile pe camp, la pascut.
Potrivit unui comunicat al PSD remis ieri publicitatii, „deschiderea primului-ministru catre dialog este un raspuns la repetatele semnale transmise de PSD cu privire la situatia politica, economica si sociala a Romaniei si o tentativa de a devansa consultarile de la Palatul Cotroceni“.
• In 2 septembrie, o tentativa de jaf armat a avut loc la o sucursala a Bancii Romane pentru Dezvoltare, situata pe strada Vlahuta din municipiul Brasov, unde o persoana inarmata cu un pistol l-a amenintat pe agentul de paza al sucursalei BRD.
Este inacceptabil ca ministrul Culturii si Patrimoniului National, personal sau prin vocea functionarilor din subordine, sa dezinformeze opinia publica cu privire la consecintele introducerii Rosiei Montane pe lista tentativa a UNESCO, cand aceasta a avut recomandarea unor inalte foruri nationale si internationale, inclusiv Comisiile de Cultura reunite ale Parlamentului Romaniei, si sa se prefaca a nu sti care sunt consecintele abandonarii patrimoniului cultural de la Rosia Montana unei companii economice de interes privat, care promoveaza procedee de conservare si restaurare ce contravin principiilor si practicilor prevazute de conventiile internationale la care a aderat Statul Roman.
El a criticat tentativa PSD de a sugera actualei Puteri sa preia filozofia bugetara a social-democratilor, care, in 2004, a alocat sume imense pentru costurile sociale cu tenta clara electorala.
Aceasta tentativa de negociere a esuat insa din cauza termenelor diferite propuse de Opozitie si de Coalitie pentru finalizarea celor doua bugete, cel de stat si cel al asigurarilor sociale de stat.
google-analytics.com