Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (2.84 secunde)
Ungaria va utiliza masurile de reglementare, anti-monopol si politice disponibile pentru a bloca o eventuala tentativa a grupului austriac OMV de a prelua compania locala de petrol si gaze naturale MOL, a declarat ministrul Economiei, Janos Koka, citat de cotidianul "Napi Gazdasag".
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei.
"Orice tentativa de a comprima acest termen sau de a-l prelungi peste masura este riscanta", a declarat Vosganian.
V-as ruga sa nu completati nici un fel de câmp din cele aparute pe e-mail, pentru ca este clar o tentativa de frauda.
Tentativa PDL Ca orice partid aflat la putere, PDL miza pe presiunea financiara si pe forta din teritoriu. ... Tentativa USL Si USL a incercat sa profite de potentialul camerelor agricole.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Parintii adolescentei au depus recent o cerere pentru o noua expertiza medicala si o alta pentru o expertiza de specialitate, privind tentativa de omor. ... de specialitate pentru tentativa de omor si totodata trag la raspundere firma care l-a angajat pe portar.
abuz sexual, emotional, psihologic, verbal, de substante periculoase, drogare intentionata sau neintentionata, rele tratamente, neglijare, exploatare, abandon etc Afectiuni psihice, tentativa de suicid Aceste procente reci reusesc sa schiteaza un portret al copilului confruntat cu diverse forme de abuz.
Or se stie ca tentativa de suicid reprezinta principalul pas premergator sinuciderii. ... * formarea unui personal capabil sa evalueze in cazul persoanelor din jur a comportamentul suicidar * monitorizarea persoanelor care au trecut printr-o tentativa de suicid.
Dupa tentativa de lovitura de stat, care a constituit o incitare la un razboi civil, coalitia majoritara PDS-ALDE are obligatia sa il suspende de urgenta pe Klaus Iohannis. ... Tentativa a existat) Art.
Aproape un secol Turcia a reprezentat o democratie atent vegheata fata de drapajele fundamentaliste sau de alta natura de o institutie originala - Comandamentul Militar Suprem, plasat de Constitutie deasupra tuturor celorlalte puteri, cu rolul de a interveni fata de orice tentativa de subminare a principiilor kemalismului.
Cei doi romani si femeia au fost pusi sub acuzare, vineri seara, la tribunalul din Meaux (Seine-et-Marne), pentru tentativa de omor calificat.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de furt si nerespectarea hotararilor judecatoresti.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la talharie si violare de domiciliu, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de furt si violare de domiciliu, cu cea in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana.
El este acuzat de tentativa de omor si a fost cautat de politie aproape 48 de ore. ... Interlopul este suspectat de tentativa de omor, dupa ce un nepot de-al sau, Mercedes, l-a acuzat ca l-a injunghiat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infracyiunilor de violare de domiciliu si tentativa la furt calificat in forma continuata, cu cea in cauza in stare de arest preventiv.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat si deosebit de grav.
google-analytics.com