Cautare

406 de rezultate pentru "tentativa" (4.79 secunde)
Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Aeroportul international Ataturk, din Istanbul, a fost redeschis, iar prima cursa a aterizat deja dupa tentativa esuata de lovitura de stat din noaptea de vineri spre sambata.
Ceea ce e cert insa este practica Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru alte infractiuni mai grave, cum ar fi aceea de tentativa de omor:
HotNews.ro Tentativa de lovitura de stat militara din Turcia a esuat: ... Alina Neagu ) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia a esuat.
Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca repetarea alegerilor in comuna Vidra, din judetul Ilfov, reprezinta o tentativa de frauda a PSD, spriinita de PNL si de BEC.
Tentativa de lovitura de stat in Turcia, care pare sa fi esuat: ... Alina Neagu) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia pare sa fi esuat.
Tentativa de lovitura de stat din Turcia a esuat, dar undele loviturii se tot propaga inca si e greu de spus acum daca s-a oprit cutremurul sau daca vor urma replici si mai puternice, cu consecinte imprevizibile.
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. ... "Pe fondul unor discutii contradictorii, o persoana a fost injunghiata in zona splinei, a fost internata in stare grava la spital, este vorba de o tentativa de omor.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 15 Politie cu suspectii in stare de retinere, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la talharie, respectiv complicitate la infractiunea de tentativa de talharie, precum si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora si legalitatii detinerii pistolului gasit cu ocazia perchezitiei domiciliare.
Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de "tentativa la furt calificat", cu cei doi in stare de libertate. ... Florentin in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa furt.
Consiliul de Securitate Nationala al Turciei si presedintele Erdogan au instituit starea de urgenta dupa tentativa de lovitura de stat.
Serbia Aceasta tara a deportat un grup de rusi suspecti de implicare in tentativa de lovitura de stat si de asasinare a presedintelui din Muntenegru, pentru a instala la putere un partid prorus, suna o stire de vineri a The Guardian, informatie dezmintita oficial de autoritatile de la Belgrad.
A fost primul sah pe care Erdogan l-a dat armatei, institutie avand o subordonare dubioasa, intesata cu ofiteri racolati de serviciile secrete americane si care, de-a lungul timpului, a fost responsabila pentru trei lovituri de stat si o tentativa nereusita.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
Totodata, Romulus-Benone Dragomir a fost deferit instantei pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, iar Andra-Luminita Rasnoveanu va fi judecata pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Precizarea celor 10 consilieri - doi dintre ei contestati de primar, care sustine ca de fapt si-au pierdut calitatea de alesi locali - vine dupa o noua tentativa de convocare a unei sedinte extraordinare.
Tentativa de coruptie a fost dezvaluita de Agentia pentru securitate nationala (DANS), in cadrul unei anchete privind deturnarea de fonduri europene.
Antonescu a subliniat ca "PNL pune in vedere guvernarii Boc-Udrea sa abandoneze tentativa de asasinare a economiei romanesti prin sufocarea liberei initiative". ... Liberalii au adoptat in acest sens o rezolutie in BPC, intitulata "Aparam clasa mijlocie de tentativa de asasinat economic a Guvernului incompetent Boc-Udrea".
Este vorba de presarea UDMR cu un subiect suficient de eroziv pentru a contracara orice tentativa a UDMR de disociere de guvernul Boc - pretentia UDMR de a-si face regiune etnica (Tinutul Secuiesc).
Un milion de romani in strada la intoarcerea acasa In aprilie 1990, Regele Mihai a incercat pentru prima oara sa revina in Romania, pentru a petrece Pastele, insa noul guvern s-a temut de o tentativa de reinstaurarea a monarhiei si i-a refuzat viza de intrare in tara.
Statul este la ultima tentativa de a privatiza societatea. ... Uzina craioveana are datorii catre bugetul de stat evaluate la circa 40 de milioane de euro si este la ultima tentativa de privatizare.
google-analytics.com