Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (3.77 secunde)
Guvernul e in control Turcia a trecut vineri noaptea printr-o tentativa de stat esuata. ... Aeroportul international Ataturk, din Istanbul, a fost redeschis, iar prima cursa a aterizat deja dupa tentativa esuata de lovitura de stat din noaptea de vineri spre sambata.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Am avut si cazuri de tineri care au avut tentative de suicid (de exemplu, intr-o clasa a XII-a, de la sectia maghiara, dintr-un liceu era risc major de sinucidere). Maghiarii sunt predispusi la sinucidere mai mult decat romanii.
Ceea ce e cert insa este practica Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru alte infractiuni mai grave, cum ar fi aceea de tentativa de omor:
HotNews.ro Tentativa de lovitura de stat militara din Turcia a esuat: ... Alina Neagu ) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia a esuat.
Basescu a telefonat la spitalul de urgenta Floreasca in noaptea tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase pentru a se interesa de starea pacientului. ... Tentativa de sinucidere a lui Nastase il serveste perfect, fireste numai daca Nastase supravietuieste.
Prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, joi, ca repetarea alegerilor in comuna Vidra, din judetul Ilfov, reprezinta o tentativa de frauda a PSD, spriinita de PNL si de BEC.
Tentativa de lovitura de stat in Turcia, care pare sa fi esuat: ... Alina Neagu) Tentativa de lovitura de stat care a avut loc vineri seara in Turcia pare sa fi esuat.
Or se stie ca tentativa de suicid reprezinta principalul pas premergator sinuciderii. ... * formarea unui personal capabil sa evalueze in cazul persoanelor din jur a comportamentul suicidar * monitorizarea persoanelor care au trecut printr-o tentativa de suicid.
"Ar fi o sinucidere politica ruperea Aliantei" Pe de alta parte, vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata la Gura Humorului ca "nu se poate discuta" despre o rupere a Aliantei PNL-PD, iar cei care discuta de o asemenea situatie nu au mandat din partea conducerii PNL.
Onaca a acuzat in termeni duri actuala administratie locala, subliniind indolenta acesteia, care a dus la o adevarata "sinucidere urbana" a Constantei.
"A betona un oras intreg, a distruge fie si un singur pomisor, a invalui plajele si salba de lacuri limitrofe Marii Negre cu proiecte care mai de care mai poluante si mai moderniste, este mai mult decat o nerozie edilitar-urbanistica, este o sinucidere regionala, aducatoare de profituri imense unuia si aceluiasi grup de interese care roieste in jurul primarului Mazare!
Procurorul sef al cantonului a precizat ca a inceput sa investigheze cauzele mortii lui Reinhart pentru a se stabili daca este vorba de sinucidere sau de omor.
Scrisa intr-o maniera emotionanta, dar si extrem de amuzanta, cartea Sinucidere fericita si La Multi Ani!, aparuta la Editura Lider, este o lectura atat de necesara in zilele noastre, fiind o celebrare a vietii, scrisa cu finete si umor.
FLORIN ANGHELESCU, AFACERISTUL SUPRANUMIT REGELE TUTUNULUI Doi ani mai tarziu, in 2006, o alta sinucidere infricosatoare a socat opinia publica.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere.
Elvetia a aprobat o noua metoda de sinucidere asistata. Metoda foloseste capsule printate 3D, numite "SARCO". Pacientul care nu vrea sa mai traiasca trebuie sa intre in capsula care, dupa ce se inchide, scoate repede oxigenul si se umple cu nitrogen.
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat ca orice avarie la centrala nucleara de la Zaporojie ar fi o "sinucidere", in contextul in care Kievul si Moscova se acuza reciproc de bombardarea sitului, scrie BBC.
Credeti ca a fost sinucidere? ... Nu-mi explic ce a fost, dar parerea mea e ca nu a fost sinucidere. - Da, si Mirbela Dauer spune ca nu crede ca Madalina s-ar fi sinucis.
google-analytics.com