Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (3.85 secunde)
Godard este cunoscut pentru filme ca "Breathless" si "Masculin Feminin". Acesta a revolutionat cinematografia si a fost unul dintre reprezentantii ''Noului Val''.
Prin solicitarea adresata lui Adrian Nastase de a demisiona cavalereste din Parlament, pentru a se pune la dispozitia justitiei, PD-L il obliga pe fostul prim-ministru la sinucidere politica.
Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
- Teama de Covid-19 poate sa duca la insomnii, depresie si dorinta de sinucidere? - Din pacate da. Schimbarile pe care le resimtim in ritmul nostru cotidian, izolarea la domiciliu, senzatia de inutilitate si sentimentul permanent de nesiguranta amplifica un context psihologic pre-existent la nivel individual.
Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Cum era de asteptat, cea mai mare tevatura a facut-o PSD (posesorul celor mai multe exemplare "patate”), care i-a acuzat pe Alina Mungiu Pippidi si pe colegii sai din conducerea CPC de "implicare grosolana in campania electorala prin tentativa evidenta de deturnare a intentiilor de vot in favoarea anumitor partide din opozitie”.
A existat o tentativa de concurenta din partea lui Ioan Pop, care a fost propus din sala, insa acesta a refuzat.
De altfel, Basescu, care a criticat ideea unei fuziuni PNL-PD si in urma cu cateva luni, cand a fost lansata pe piata de fostul lider liberal Valeriu Stoica, vede in aceasta o tentativa de a distrugere PD, care ar disparea practic prin fuziunea cu liberalii, sub sigla si insemnul acestora din urma.
O alta tentativa de fraudare constatata de PNL-PD se refera la faptul ca mai multi dintre alegatori, odata ajunsi la sectiile de votare, au observat ca pe listele nominale era semnat in locul lor.
Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie.
Ciuhandu a apreciat ca in aceasta categorie de incercari de “iertare a celor vinovati de infractiuni grave“ se inscriu atat tergiversarile de judecare si condamnare definitiva a criminalilor din decembrie 1989, cat si recenta tentativa a lui Ion Iliescu de a-i elibera pe acestia si pe Miron Cozma prin gratiere.
"Nu avem dreptul sa ne plangem de actiunea lor politica atata vreme cat am mai lucrat impreuna, iar ca urmare a acestei optiuni suntem la guvernare, avem premier si presedinte al Camerei Deputatilor", raspunde Bogdan Olteanu la inca o tentativa a cotidianului "Replica" de a "smulge" o critica la adresa democratilor...
“Nu cred ca este bine sa avem in Parlamentul Romaniei o atmosfera tensionata si Parlamentul sa fie polarizat pentru o tentativa de schimbare a celor doi presedinti.
Deputatul PSD Vasile Puscas a apreciat ieri ca intentia Guvernului de a obliga populatia sa-si declare averea reprezinta o tentativa a actualei Puteri de a-si legitima averile acumulate.
Consideram ca astfel de cercetari se inscriu pe linia inscenarilor judiciare sau abuzurilor procedurale cu care s-a remarcat procurorul sef Moldovan in cazurile fostului procuror Alexandru Lele, fostului director al Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, fostului lider sindical de la Schela petroliera Suplacu de Barcau, Ioan Kovacs, respectiv a fostelor judecatoare Elena Pop Blaga si Mariana Rosca si reprezinta o tentativa cu iz stalinist de ingradire a libertatii de exprimare a presei.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen. Si totusi, tema suspendarii pare doar inghetata, nu definitiv abandonata.
* retinerea ca o noua tentativa esuata i-ar oferi unui presedinte in cadere o nesperata gura de oxigen. Si totusi, tema suspendarii pare doar inghetata, nu definitiv abandonata.
Contractul celor 100 de zile a fost, probabil, prima tentativa de a incita imaginatia electorilor prin promisiuni concrete, structurate. Nu stiu cat ar fi putut conta acea lista de angajamente in victoria coalitiei de dreapta si a presedintelui sau.
In fapt, a fost vorba de tentativa tot mai disperata a presedintelui de a tine PDL sub control in conditiile in care supusii sai de altadata il sfidau tot mai tare.
google-analytics.com