Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (2.60 secunde)
"Organizatia PNL Medgidia isi exprima dezacordul fata de afirmatiile lui Dumitru Moinescu si tine sa reaminteasca cetatenilor ca nu din cauza liberalilor firma BONET nu a mai adus apa la Valea Dacilor si la Remus Opreanu, ca nu liberalii sunt de vina pentru starea in care se afla infrastructura din municipiu si ca nu suntem noi responsabili pentru lipsa investitorilor din orasul nostru.
Cea mai agresiva iesire a fost insa cea a veteranului Remus Macovei, care l-a acuzat pe Ion Popescu de lasitate.
Trecand peste aceasta paranteza, de mentionat ca, la finalul conferintei de presa, Remus Macovei, fost secretar general al organizatiei municipale PD-L Constanta, a tinut sa-i inmaneze Elenei Udrea un memoriu semnat de 254 membri de partid, prin care anunta ca se organizeaza sambata o sedinta extraodinara a Consiliului de Coordonare Locala.
Altfel spus, Ion Popescu si Florian Constantin si-au umflat acum muschii, fiind interesant de vazut reactia celor vizati si daca liderii interimari se vor tine de cuvant si-i vor exclude din partid pe toti cei care se vor duce sambata la CCL-ul convocat de Remus Macovei si alti 254 de pedelisti.
Sedinta extraordinara a fost prezidata de Claudiu Stratulat, alaturi de care s-au aflat Mioara Safciuc, membru fondator al PD-L Constanta si exclusii Remus Macovei, Alexandru Craciun si Dan Diaconescu.
Fostul secretar general al organizatiei municipale, Remus Macovei, a declarat ca actuala conducere interimara dezinformeaza prin afirmatiile pe care le face si a precizat ca toti cei care au participat la CCL sunt membri PD-L si au semnat cu buna stiinta prezenta la reuniune.
Pe lista aprobata de Comitetul Executiv al PSD Cluj figureaza, alaturi de Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu, si presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, dar si cativa vicepresedinti ai filialei.
Mai exact, Titi Chirila nu a spus ca isi doreste aceasta functie, in schimb s-a prezentat in fata lui Emil Boc impreuna cu cativa exclusi din partid, printre care si Remus Macovei.
Primarul Caracalului, Gheorghe Anghel (PSD), i-a acuzat ieri pe Ion Toma si alti doi colegi de partid ca se afla in spatele scandalului izbucnit intre rromii din zona si omul de afaceri Remus Radoi.
Nati Meir (independent), Remus Cernea (Partidul Verde) si Ioan Talpes (independent) ar obtine ZERO procente. Insa, in turul doi, lucrurile se schimba, iar Traian Basescu se indreapta spre usa din dos a Cotroceniului, insa nu se stie inca in favoarea cui.
Candidatul Partidului Verde, Remus Cernea, cauta si el sprijin pentru campania de strangere a semnaturilor. "Sarcina strangerii a 200.000 de semnaturi in 6-7 saptamani este una deosebit de dificila.
Vedeta rasfatata a sondajelor anului 2000, l-am numit pe Melescanu, plecat de pe locurile doi-trei in primele luni ale anului, a obtinut un catastrofal 1,9%, cam cat un anonim de tip Remus Cernea al cursei de atunci, l-am numit pe Eduard Manole.
Potrivit sondajului, Basescu ar obtine in turul intai 33% din voturi, urmat de Mircea Geoana - 22%, Crin Antonescu - 16, Sorin Oprescu - 16%, Gigi Becali - 5%, Vadim Tudor - 5%, Kelemen Hunor - 3%. Ioan Talpes, Nati Meir si Remus Cernea sunt creditati cu zero procente.
CNSAS mai precizeaza ca Remus Florinel Cernea nu face obiectul prevederilor O.U.G. nr. 24/2008, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.
1,85% Remus Cernea: 0,64% Constantin Rotaru: 0,42% Eduard Manole: 0,37% Ovidiu Iane: 0,24% Constantin Ninel Potarca:
1,90% Remus Cernea: 0,62% Constantin Rotaru: 0,44% Eduard Manole: 0,35% Ovidiu Iane: 0,23% Constantin Ninel Potarca:
Remus Cernea - 0,62%, Constantin Rotaru-0,44%, Eduard Manole -0,35%, Ovidiu Iane - 0,23%, Ninel Potarca - 0,21%.
Lista celor opt candidati din Colegiul Hateg este completata de Fulop Bela (UDMR), care a obtinut 438 voturi, urmat de independentul Remus Cernea, cu 269 voturi, Mircea Paraian (PNG-CD), cu 197 voturi, si Emil Danci (PNTCD), cu 187 voturi.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Remus Cernea publica pe VoxPublica articolul "Solutia filosofului Karl Popper de a-i anihila pe Elena Udrea si pe ceilalti promotori ai pseudo-democratiei", pe care il puteti citi in continuare prima parte.
google-analytics.com