Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (2.57 secunde)
Remus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) din 26 iunie, informeaza NewsIn. ... Totodata, Remus Vulpescu este si presedintele Oficiului pentru Particitatiile Statului si Privatizare in Industrie (OPSPI).
Deputatul Cernea sa ceara scuze Bisericii Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a condamnat initiativa deputatului USL Remus Cernea privind eliminarea finantarii cultelor si i-a cerut retragerea proiectului de urgenta.
Statisticile provizorii, inainte de contestatii, anuntate ieri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a apreciat cresterea ratei de promovare anul acesta, indica un judet fruntas, Braila (74,17%) si un judet, singurul din tara, unde s-a inregistrat o scadere a ratei fata de 2012 (de la 46,3% la 39,5%), si 122 de elevi cu media 10 pe linie.
Vor intra in competitie si candidati independenti, precum Remus Cernea. ... Pentru europarlamentare s-au mai anuntat deja candidaturi precum cele ale lui Dan Diaconescu sau Remus Cernea, iar numarul acestora va creste odata cu apropierea termenului de depunere a dosarelor de candidatura, cu 60 de zile inainte de data scrutinului.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ca decizia Curtii Constitutionale (CC) cu privire la pachetul de legi al Guvernului pentru reforma justitiei este “o proiectie de interese a PSD si PRM, exprimata de o majoritate a judecatorilor legati prin trecutul lor de aceste partide“.
Vechile glorii ale PN¥CD, printre care Andrei Dimitriu, Barbu Pitigoi, Ion Diaconescu, Remus Opris, Vasile Lupu, au dezbatut ieri la Palatul Parlamentului, impreuna cu noile achizitii Aurelian Pavelescu si Leonida Lari, in prezenta unui public septuagenar, starea partidului la 80 de ani.
De precizat ca, in luna iulie a anului trecut, Remus Stamatie, secretarul Primariei Turceni, a fost arestat, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita.
La sfarsitul anului trecut, activitatea Directiei Muncii si Incluziunii Sociale a fost preluata de AJPS, institutie condusa la momentul respectiv de Remus Ailenii. Noua institutie a preluat numele AJPS, iar conducerea acesteia a fost asigurata de Radu Dragus, Remus Ailenii devenind director adjunct al AJPS.
Pe liste se regasesc nume cunoscute ca Puiu Hasotti, Alexandru Mazare, Nicolae Moga, Mircea Banias, care candideaza pentru Senat, sau Remus Cernea si Manuela Mitrea, care candideaza pentru Camera Deputatilor.
Potrivit directorului general al ArcelorMittal Hunedoara, Remus Patan, in cele trei filiale ale combinatului - Mecanicasider, Electrosid si Constructsid - unde s-au deschis listele pentru disponibilizari voluntare, sunt angajati 231 de oameni.
Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel mai mare numar de punctaje in vederea cumpararii individuale pe active la Oltchim, ceea ce il face sa devina castigatorul licitatiei pentru Oltchim.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Dragos Tescan, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Petru Calapodescu) Hodoronc-tronc, liderul Miscarii Verzilor, deputatul de Constanta Remus Cernea, ales cu sprijin PSD, s-a trezit sa lanseze pe piata teme generatoare de scandal, fie caduce, fie avand ca scop o cat de cat revitalizare a notorietatii fostului candidat la presedintia Romaniei.
Incepand cu anul viitor, elevii vor avea manuale scolare digitale Elevii romani vor avea, din septembrie, acces la manuale digitale in format pdf, precum si la aplicatiimultimedia, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
Noile manuale digitale pentru clasele I si a II-a, aprobate de ministrul Remus Pricopie, pot fi deja utilizate la clasa Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a semnat ordinele de ministru privind aprobarea noilor manuale destinate disciplinelor din clasele I si a II-a, castigatoare ale licitatiei organizate de MEN.
Guvernul va plati profesorilor cate 150 de euro din fonduri europene Guvernul a decis sa plateasca profesorilor si personalului didactic auxiliar o subventie de 150 de euro, din fonduri europene, a anuntat miercuri ministrul Educatiei Remus Pricopie la lansarea unor proiecte din fonduri europene care a avut loc la Palatul Victoria.
Senatorul este acuzat de procurori ca prin intermediul finului sau, politistul Valentin Tatar de la DNA Cluj, ar fi aflat de ancheta pe care DNA o derula impotriva lui Horea Uioreanu si a altor lideri PSD, intre care Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj si a lui Ioan Oleleu, vicepresedintele PSD Cluj.
Remus Bastea spune despre el ca a facut carare intre banci, Directia de taxe si impozite si domiciliu ca sa demonstreze ca de fapt a platit pentru greseala din trafic. Remus Bastea:
google-analytics.com