Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (6.43 secunde)
Desi, pana la sfarsitul lui 2005, Fiscul nu a cercetat declaratiile fiscale ale cetatenilor, incepand de la acel moment si pana in prezent au fost luate la puricat cele ale avocatilor si notarilor, ne-a declarat Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un interviu acordat ziarului "Realitatea romaneasca".
Conform parlamentarului PRM, in acest moment extrem de agitat al scenei politice romanesti „Basescu ii face pe cei de la PNL sa danseze pe sarma”.
Primul ministru a declarat la Palatul Parlamentului ca nu are informatii potrivit carora i-ar fi inregistrate convorbirile telefonice, dar ca acest lucru este totusi foarte probabil.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Laura Safe, tanara careia telefonul i-a distras atentia, a fost avertizata de trecatori, insa nu a mai putut face nimic. ... Aceasta a spus ca a auzit un om tipand "STOP" si s-a uitat la el, insa a fost prea tarziu.
Inregistrarea realizata cu telefonul mobil dezvaluie ca Saddam Hussein a fost batjocorit in timpul executiei si arata, de asemenea, si momentul efectiv al mortii acestuia, care nu este prezentat in imaginile oficiale.
Astfel, cazul s-ar fi putut incadra la infractiunea de trafic de influenta, potrivit articolului 257 din Codul Penal.
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C.
Venit pe litoral, la o manifestare a studentilor preocupati de administratie publica si politica, liberalul Ludovic Orban si-a facut timp si pentru a sta de vorba cu presa sau, de ce nu, cu oricine il aborda ieri in holul hotelului "Forum" din Costinesti.
"Aseara, dupa ora 19.00, la mine la usa a sunat un grup de tineri imbracati in tricouri imprimate cu PSD si cu imaginea primarului Vanghelie.
Democrat-liberalul a implinit 43 de ani, dar, cu toate ca este in floarea varstei, s-a bucurat mai ceva ca un adolescent la majorat atunci cand 50 de femei, angajate ale institutiei pe care o conduce, l-au pupat.
Costurile exagerat de mari la telefoanele fostilor directori si ale sefilor din cadrul CNH au iesit la iveala in urma unui control al inspectorilor Directiei Finantelor Publice Hunedoara, care s-a derulat in anul 2002.
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
De la 40 de reprezentante in anul 1990, Banca Romana de Dezvoltare a ajuns in prezent la nu mai putin de 650 de unitati in intreaga tara, dintre care 34 in cadrul Grupului Constanta, a declarat ieri Eugen Sandu, presedintele Grupului BRD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicate realizarilor BRD Societe Generale.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Majoritatea telefoanelor mobile luate la oferta de la un anumit operator sunt si codate în respectiva retea. ... Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Specialistii în resurse umane va sfatuiesc sa învatati sa va organizati cât mai bine.În unele zile, cele opt ore de lucru par insuficiente pentru a raspunde tuturor e-mail-urilor, telefoanelor, pentru a participa la sedinte si a va respecta întâlnirile. "De foarte multe ori ramân peste program la serviciu.
Evenimentul zilei informeaza ca Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor la pensii si somaj se amana cu doua saptamani.
google-analytics.com