Cautare

41 de rezultate pentru "tea coffe" (2.88 secunde)
Basilur Tea este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului Ceaiului si al Cafelei, la Sala Dalles, in acest week-end, intre orele 10.00 - 20.00. Cu acest prilej, are loc expozitia de Ceai, Cafea, Delicatese si Accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative), din cadrul TEA & COFFEE FESTIVAL 2013.
green tea - mandarin orange - la 11 RON, Lipton Indonesian Sencha green tea - 20 plicuri la 11 RON, green tea intense mint - 11 RON, green tea lemon Cytryna - la 11 RON, Lipton tea tropical fruit - la 10 RON, Lipton tea Foreste fruit - 10 RON.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari.
Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I. ... trei sortimente de Basilur Tea: ... La Tea Book (cele sub forma de carte) avem cinci modele.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
sase tipuri de ceai, creme pentru fata si creme pentru corp (Turmeric Face Wash si Ayuuri pentru fata si corp), Exfoliant Coconut & Jasmine, Neem & Tea Tree Face Mask, Ayuuri Natural - la 28 RON, Herbal Toothpaste - la 17 RON", ne-a spus Jinal Shah, care a venit pentru prima data la acest targ organizat la Bucuresti.
La standul Pearl of Tea din cadrul Festivalului Ceaiului si al Cafelei puteai gasi ceaiuri deosebite, dar si diverse accesorii. ... Ce mai gasiti la standul Pearl of Tea:
Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume - Tomorrowland. ... Asocierea dintre Lipton Ice Tea si Tomorrowland nu este una intamplatoare.
Michele Bachmann, reprezentanta republicana a statului Minnesota in Congresul american, sustinuta de miscarea ultraconservatoare "Tea Party", a anuntat ca va candida la investitura republicana pentru prezidentialele din 2012. ... Ambele sunt sustinute de "Tea Party", o miscare ultraconservatoare.
In cadrul Tea & Coffee Festival ce se desfasoara in acest week-end la Piata Universitatii (la statui), gasiti si standul Shazili - cafea turceasca si cafea verde slim & fit.
Lipton Ice Tea a dat verde la muzica vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzica electronica din Europa - Tomorrowland.
Pina in acest moment au semnat contracte cu Euromall branduri precum KFC, Leonardo, B&B Collection, Biggoti, Coffe House, Fashion Cafee, Hang Ten, Inmedio, Melli Melo", a declarat Bernard Braka, senior Partner Euromall.
O ocazie unica pentru a savura o cafea "tare" in timpul discutiilor de afaceri transforma BT Cafe intr-un bussines club, iar coffe break-ul devine placut, imbinand utilul cu reusita.
"Este un moment frumos...", ne-a marturisit Ionela Gherghe, redactor "News&Coffe". "12 ani de emisie Radio Sud par a fi trecut prea repede.
In prima zi participantii il vor putea vedea pe Black Coffe. Printre alte nume mari care vor incanta publicul se numara DJ Snake, Meduza sau AfroJack.
Compania Quadrant Anroq Beverages, producatorul pentru Romania al cunoscutelor marci de bauturi racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea, Roua Muntilor etc.
Imaginea pe care nu o voi uita niciodata este cu sotia mea care stătea pe pat la o ora dupa ce a nascut, avea lacrimi in ochi, udand perna.
Andrei Stefan Rautu Stories In Tea Cups (Romania). Producator: UNATC I.L.Caragiale Bucuresti. Regia: Mirona Radu Cel mai bun scurt metraj fictiune Black Friday.
115 din 2002 privind responsabilita-tea ministeriala "nu priveste PC" si de aceea conservatorii "nu vor face niciun demers in acest sens".
Imediat dupa slujba, Traian Basescu a mers la racla Sfin­­tei Parascheva amplasata in cur­tea Mitropoliei si s-a recules cu mana pe sfintele moaste timp de cateva minute, dupa care s-a avantat in mul­time si i-a "binecuvantat" pe pelerini cu "sa traiti" si "sanatate".
google-analytics.com