Cautare

295 de rezultate pentru "tarife" (3.18 secunde)
Impozite, taxe, tarife si comisioane. ... GdS lanseaza o campanie în care puteti sa va spuneti parerea si sa dati exemple de taxe si tarife care v-au afectat viata. Va invitam sa povestiti experientele dumneavoastra în sectiunea de comentarii a acestui articol.O persoana merge sa îsi faca pasaport.
Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
"Din totalul celor 179 de sume cu caracter nefiscal percepute firmelor, 99 sunt taxe si tarife de autorizare.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
Investitorii care au initiat aceste proiecte au avut in vedere atat insuficienta spatiilor de cazare la hotelurile de categorie superioara, cat si tarifele la cazare practicate de hotelurile din Romania, tarife care au depasit de mult pragul superior al atractivitatii.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Nu mai exista tarife minimale si maximale O data cu integrarea Romaniei in UE a fost abrogata Ordonanta nr. ... "Acum nu mai exista tarife minimale si maximale, astfel ca fiecare persoana autorizata care efectueaza masuratori cadastrale poate sa practice propriile tarife", a afirmat Maria Basescu.
S-a inceput cu anularea sau reducerea, dupa caz, a 179 de taxe si tarife nefiscale (din care 99 sunt taxe/tarife de autorizare in diverse domenii). Acestea reprezinta 36,61% din totalul de 489 de taxe si tarife existente in prezent.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Tarife secrete pentru inchirierea utilajelor si raportari care se contrazic reciproc, acestea sint doua dintre caracteristicile deszapezirii derulate la Botosani.
Locuitorii din Petrosani, care sunt bransati la sistemul central de termoficare, vor scoate din buzunar sume de doua ori mai mari fata de anul trecut, pentru a-si achita intretinerea, daca autoritatile accepta noile tarife ale Societatii de Termoficare.
Toti clientii vor fi informati personal despre noile tarife pentru abonamentele de telefonie fixa, care vor intra în vigoare începând de astazi.
In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale. ... In urma cu cateva zile, presedintele ANRE, Petru Lificiu, spunea pentru NewsIn ca populatia nu ar putea sa suporte majorarile de tarife la gazele naturale cerute de distribuitori.
Dupa ce i-au acuzat ca le impun tarife majorate excesiv pentru autobuzele si microbuzele care stationeaza in autogara Pelendava, patronii firmelor de transport din judet au cazut la pace cu reprezentantii autogarii.
Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate, iar masura de reducere a poverii administrative va avea loc foarte rapid, a declarat ieri ministrul finantelor, Gheorghe Pogea. ... Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac"
Majoritatea companiilor de asigurari practica la asigurarile de raspundere civila auto (RCA) tarife minimale, adica la un nivel cu 10% mai mic decat cel propus de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Insa, pina la acest moment, consumatorii casnici sint obligati sa suporte tarife reglementate care se vor majora de doua ori pe an.
A tinut, totusi, sa sublinieze ca o corectie va fi facuta publica dupa majorarile de tarife programate la 1 iulie.
Cresterea este de aproape 9% fata de vechile tarife pentru transport titei, fapt care ar putea conduce la o noua majorare a pretului la carburanti, de aceasta data nejustificata de cresterea pretului mondial al petrolului, ci doar de dorinta Conpet S.A., detinatorul drepturilor de transport national al titeiului, de a obtine profit mai mare.
google-analytics.com