Cautare

4195 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (2.98 secunde)
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Impozite, taxe, tarife si comisioane. ... GdS lanseaza o campanie în care puteti sa va spuneti parerea si sa dati exemple de taxe si tarife care v-au afectat viata. Va invitam sa povestiti experientele dumneavoastra în sectiunea de comentarii a acestui articol.O persoana merge sa îsi faca pasaport.
"Din totalul celor 179 de sume cu caracter nefiscal percepute firmelor, 99 sunt taxe si tarife de autorizare.
Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
In anul 2018, pentru sarbatorirea acestei zile, OMS a ales ca tema ACCESUL UNIVERSAL LA SERVICII DE SANATATE (Universal Health Coverage), furnizarea de servicii medicale tuturor, oriunde, fara riscul de indatorare.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Un ordin al presedintelui ANSVSA a creat stupoare in randul agentilor economici, care vor fi obligati, de la 5 august, sa plateasca lunar controalele de stat cu sume cuprinse intre 50 si 5.000 de euro, plus salariile angajatilor de la directiile sanitar-veterinare care ii supravegheaza, potrivit NewsIn.
Miercuri, 3 iulie 2013, s-a lansat oficial portalul www.promovareata.ro, un site care se adreseaza femeilor din domeniul sanitar.
APDF Giurgiu a decis sa introduca de la 1 august noi tarife portuare la Calafat si Bechet, cuprinse intre 210 si 420 de euro.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Ministrul Ioan Rus a fost prezent, joi dupa-amiaza, pe autostrada Nadlac-Arad, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, el declarand presei ca este "surprins" sa afle ca Ungaria va termina partea sa de autostrada, de la Mako la granita (parte din Coridorul IV Pan-european), abia in primavara anului viitor, in timp ce Romania va avea sosea circulabila pana la granita in decembrie, mai exact segmentul de la Pecica la Nadlac, adica lotul I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In ultima perioada, inspectorii sanitar - veterinari au mediatizat foarte mult ideea implantarii microcipurilor la toate efectivele de cabaline din tara nostra.
Potrivit acestuia, la nivel national, Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) se confrunta cu lipsa crotaliilor, fapt care ingreuneaza identificarea animalelor.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Investitorii care au initiat aceste proiecte au avut in vedere atat insuficienta spatiilor de cazare la hotelurile de categorie superioara, cat si tarifele la cazare practicate de hotelurile din Romania, tarife care au depasit de mult pragul superior al atractivitatii.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Fermierii trebuie sa tina animalele, pe canicula, in spatii protejate de actiunea directa a razelor solare si care sa fie ventilate adecvat, iar controalele sanitar-veterinare sa fie programate la anumite ore, astfel incat sa se evite stresul suplimentar la animale, potrivit unor recomandari ale autoritatilor publice din domeniu.
Biroul executiv al Partidului Conservator Arad a decis miercuri seara ruperea protocolului de colaborare in cadrul Coalitiei de guvernare, dupa ce mai multi alesi locali au trecut de la PC la PD. ... Liderii judeteni ai PD Arad se declara indiferenti fata de decizia PC Arad.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
google-analytics.com