Cautare

14282 de rezultate pentru "targ de produse traditionale bucuresti" (3.39 secunde)
Cativa comercianti au vandut "produse traditionale" la targul din weekend fara a avea case de marcat. Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Incepand din prima jumatate a anului trecut, oltenii se pot lauda cu 12 produse atestate ca fiind traditionale.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Pentru ca actul normativ cu privire la normele europene privind produsele traditionale nu va intra in vigoare anul acesta, deocamdata producatorii traditionali nu pot sa solicite protectie pe pietele UE.
Producatorii din Dolj sunt din ce in ce mai interesati sa-si ateste produsele realizate ca fiind traditionale. Trei firme din judet au atestat deja 12 produse.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Romania este o tara cu un mozaic cultural bogat si divers, care se mandreste cu o serie de evenimente traditionale care reflecta spiritul autentic al diferitelor sale regiuni. ... Festivalul Medieval de aici nu este doar un eveniment, ci o adevarata calatorie in timp.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Produsele traditionale inregistrate in judetul Galati se numara pe degete in timp ce denumirile de origine reprezinta o notiune inca necunoscuta pentru majoritatea producatorilor din agricultura si industria alimentara.
Printre cele mai aspre norme impuse de UE se numara si cele din domeniul securitatii alimentare. Una dintre masuri, ordinul Autoritatii Sanitar Veterinare care stabileste in ce conditii pot fi vandute de catre micii producatori produsele de origine animala, va intra in vigoare de maine.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
sau oricum le-am zice, ele reprezinta un dusman de temut al anilor de adolescenta. ... Opt din zece adolescenti sufera de un anume grad de acnee.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate).
A inceput revolutia de la Plescoi. Incepand cu 15 noiembrie carnatii de Pelscoi, palinca de Bihor si toate celelalte produse traditionale romanesti, vor putea fi inscrise in lista europeana de protectie a indicatiilor geografice (PGI) si a denumirilor de origine (DOP), pentru a asigura patentul romanesc.
Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice ar putea deveni functional la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Targul contureaza imaginea unei intregi tipologii a mestesugurilor traditionale:
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
google-analytics.com