Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (4.25 secunde)
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. ... • - DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1- Bucuresti( sau DN 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti).
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Chiar si la recentul Targ International de la Geneva, masina fabricata la Pitesti sub marca Renault a adunat in jurul sau o multime de curiosi.
8,5% la finele anului, 6% in iunie 2011 Au existat si voci care estimau pentru finele anului o inflatie de 7,5%, dar si analisti care estimau o inflatie de 11% (in functie de efectul final al inundatiilor si de masurile fiscale care ar putea fi adoptate).
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011.
Romania se confrunta cu masuri severe de austeritate, care ar putea provoca instabilitate politica, iar economia va scadea cu 1,2% anul acesta, dar va reveni pe crestere in 2011, potrivit estimarilor Economist Intelligence Unit (EIU).
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. ... In 2011, este asteptat ca pretul acestuia sa scada pana la 39 de dolari.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
De regula, reprosurile la adresa tinerilor sunt ca inca stau cu parintii de la 23-24-25 ani si ca n-au joburi bine platite. ... - degeaba ne lamentam ca la targurile de joburi e plin de oferte, cand ofertele sunt de tip minim pe economie - comentariile de tipul pe vremea mea;
Pina in prezent conducerea institutiei a contactat un numar de 210 agenti economici, pina la data de 18 septembrie confirmind participarea 52 de angajatori care au anuntat vacante 622 de joburi.
Doua joburi, doua cariere? Conditiile economice ii determina pe multi sa apeleze la varianta doua joburi in acelasi timp. Daca optati pentru aceasta sau chiar pentru doua cariere in acelasi timp, recomandarea specialistilor este sa va concepeti un CV personalizat pentru fiecare.
În afara faptului ca nu exista o specializare excesiva, pe piata fortei de munca ne confruntam cu un paradox - românii aplica pentru joburi care nu au cautare în piata.
Asta reiese din statisticile prezentate pe un site specializat in oferte de joburi in domeniul financiar-bancar. Spre exemplu, de la inceputul acestei luni au fost scoase la bataie trei locuri de munca in doua dintre sucursalele bancare din Galati.
Cele mai multe joburi scoase la bataie sunt de vanzator, in numar de 17, faiantar (3), bucatar (2), agent comercial (2), secretar (2), zugrav (2), fiind de asemenea declarate vacante joburi de gunoier, agent de turism, casier.
Cele mai multe joburi scoase la bataie sunt de vanzator, in numar de 17, faiantar (3), bucatar (2), agent comercial (2), secretar (2), zugrav (2), fiind de asemenea declarate vacante joburi de gunoier, agent de turism, casier.
Numarul mic de joburi care au ca "tinta" absolventii demonstreaza ca patronii nu se inghesuie sa ii angajeze pe cei care nu au experienta in campul muncii, indiferent de stimulentele financiare acordate de catre stat si care nu sunt neglijabile.
Conform situatiei intocmite de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), din cele 22.110 de joburi declarate vacante de agentii economici la agentiile judetene de ocupare a fortei de munca, doar 70 erau cuprinse in oferta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
google-analytics.com