Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (2.67 secunde)
Bilantul anului 2011 - perspectiva asupra puterii 2011 nu a fost un an deloc linistit. ... O privire retrospectiva asupra celor mai importante evenimente si evolutii din anul 2011 ne dezvaluie un tablou extrem de complex, care poate fi analizat din unghiuri diferite.
Pe trimestrul I al anului 2012, firmele doljene au declarat la Fisc impozite si contributii totale de 478,71 milioane de lei, in crestere cu 15,82% fata de aceeasi perioada a anului 2011, cand societatile locale declarasera la Finante 413,32 milioane de lei.
Pana in 2016 vor exista aproape 18,9 miliarde de conexiuni in retea - aproape 2,5 conexiuni pentru fiecare locuitor al planetei, fata de 10,3 miliarde in 2011.
ro gazduieste "Targul de joburi pentru studenti si absolventi", editia 2009. In cadrul evenimentului virtual, companii de top isi promoveaza programele speciale pentru tineri fara experienta:
"Conducerea partidului mi-a propus un targ" Doru Resmerita a povestit ieri in detaliu situatia care l-a determinat sa renunte la partidul fata de care se simtea atat de atasat. ... Conducerea partidului mi-a propus un targ.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
Cei interesati pot afla de la reprezentantii companiilor listate, prezente la targ, informatii despre rezultatele financiare, planurile de dezvoltare si politica de acordare a dividendelor, se arata in comunicat.Depozitarul Central impreuna cu Bursa de Valori Bucuresti vor descrie pentru vizitatori cum se pot achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.Tot la targ, persoanele care au subscris in 1996 cuponul de privatizare, in cadrul Programului de Privatizare in Masa (PPM), pot face un extras de cont la Depozitarul Central, pentru a afla daca detin actiuni ("actiuni reziduale") la vreuna dintre societatile de investitii financiare (SIF-uri), pe baza actului de identitate.
La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. ... "Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. ... Le veti gasi pe toate la targ, alaturi de o multime de obiecte create cu multa dragoste pentru frumos de mesteri iscusiti.
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Listarea Fondului Proprietatea, de la inceputul anului 2011, a adus lichiditate bursei, dar pretul actiunilor a scazut astfel incat pana la urma a fost considerata o listare dezamagitoare.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
google-analytics.com