Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (3.13 secunde)
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Masurile mentionate au fost concretizate in prevederile Proiectului de lege privind unele masuri speciale necesare pentru incadrarea in bugetul aprobat Ministerului Administratiei si Internelor pe anul 2011 care a fost respins de ambele Camere ale Parlamentului.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
In ceea ce priveºte joburile oferite persoanelor cu studii medii sau profesionale, angajatorii au pus la bãtaie 9 joburi de vanzãtor, 4 de sudor electric, 4 de muncitor necalificat pentru calificare la locul de muncã, 3 posturi de faianþar, 3 posturi de lãcãtuº construcþii metalice ºi navale, 3 posturi de montator pereþi gips carton.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
"Nu trebuia sa aiba case de marcat pentru ca este targ de produse traditionale si ei nu trebuie sa aiba case de marcat. Nu au fost firme prezente la acel targ, ci doar producatori traditionali.
ISM este cel mai mare si mai important targ de dulciuri si biscuiti din lume. ... Intreaga piata mondiala este reflectata in gama de produse prezente la ISM, care este mai vasta decat a oricarui alt targ comercial de profil.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
"Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011.
google-analytics.com