Cautare

2933 de rezultate pentru "talharie scorteni 04 06 2010" (3.17 secunde)
Lazaroiu afirma, intr-un editorial publicat de Q-magazine in decembrie 2010, ca partidele "vor fi foarte prudente sa promita marea cu sarea" in 2012, an electoral in care conceptul-cheie va fi "Alba-ca-Zapada" - o schimbare fundamentala in ordinea sociala si institutionala.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat vineri, in fata alegatorilor din comuna prahoveana Scorteni, ca se indoieste ca premierul Emil Boc si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, "au curaj sa mearga pe strada, fiindca le-ar fi teama ca ii huiduie lumea".
Imbracati in politisti, perchezitionau victimele si le talhareau Buzetica, Bebi si Sile Coroi au fost trimisi in judecata pentru opt cazuri de talharie prin metoda Maradona: talharie constand in acostarea, intimidarea si perchezitionarea victimei de catre inculpatii deghizati in politisti.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Aurel de 28 de ani, din Bucuresti, suspecti in comiterea unei infractiuni de talharie. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 15 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si de complicitate la talharie, cu M.
Victima, in varsta de 49 de ani, a fost descoperita in sufragerie si, potrivit concluziilor formulate ca urmare a examinarii preliminare, cadavrul prezenta multiple leziuni de violenta pe intreaga suprafata corpului, data probabilaa decesului fiind 20.06.2011.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
La data de 6 septembrie 2010, in jurul orei 13.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 12 Politie l-au prins in flagrant pe C. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu cel in cauza in stare de retinere.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 4 au documentat, in perioada august - septembrie 2010, activitatea unei grupari denumita generic "ITALIENII" cu preocupari pe linia comiterii infractiunilor cu violenta (in special talharie cu mod de operare "smulgere de lantisoare"), dintre membrii acesteia fiind identificati urmatorii:
La data de 14 decembrie 2010, ora 19.00, Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre un minor de 12 ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie in timp ce se afla in scara blocului de domiciliu.
doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca: - in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al. ... - in data de 14.07.2010, in jurul orei 19.45, in timp ce se afla intr-un parculet de pe Bld.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie pentru savarsirea infractiunii de talharie si pentru stabilirea intregii activitatii infractionale, cu autorul in stare de retinere, existand indicii ca acesta a savarsit inca sapte infractiuni de talharie pe raza Sectorului 6 Politie.
Autorii au fost condusi la sediul Sectiei 3 Politie in vederea continuarii cercetarilor, unde s-a stabilit faptul ca acestia au comis la data de 07.03.2011, o alta talharie, victima fiind tot un barbat, care in urma vizualizarii aceluiasi anunt, s-a deplasat in imobilul respectiv, unde a fost acostat si amenintat cu un cutit si un topor, fiind obligat sa le predea cheile autotuturismului proprietate personala, parcat in fata locuintei, dupa care autorii folosindu-se de chei au patruns in interiorul masinii de unde au sustras un telefon mobil, un MP3-Player si o suma de bani.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie, cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie. ... DUMITRU de 22 de ani, autorul unei infractiuni de talharie comisa la data de 30.04.2011, asupra unei femei.
MARIUS de 30 de ani, din Bucuresti, ca fiind autorul a doua infractiuni de talharie. ... - La data de 04.03.2011, in jurul orei 15.30, in timp ce se afla intr-o alta scara a unui imobil din sos.
Giuseppe Verdi din sectorul 2, o persoana de sex feminin a fost victima unei infractiuni de talharie. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, cu cea in cauza in stare de retinere.
google-analytics.com