Cautare

28 de rezultate pentru "swarovski si emidale" (3.29 secunde)
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... "De peste doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Pastelui, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa zilele acestea la targul organizat cu prilejul Valentine‘s Day, la Sala Dalles. ... "De aproape doi ani ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski:
"De un an si jumatate ma ocup de bijuterii cu Swarovski! ... Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat! Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
vorbe.ru :INTERVIU cu proprietarul BMW-ului cu cristale Swarovski din Chisinau: Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului.
Luna martisorului si a femeii este celebrata la Galeria SENSO (Bd. ... 15, sector 5, Bucuresti) cu ocazia vernisajului expozitiei BIJUTERIE CONTEMPORANA (miercuri, 14 martie 2018, ora 18.00), un eveniment dedicat eternului feminin, artei si frumosului in toata splendoarea si desavarsirea sa.
La standul Angelei Avram din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori", organizat in Parcul Cismigiu, gasiti bijuterii inedite create de ea:
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
XIX, 16 tineri designeri si-au expus publicului creatiile inedite. ... In calitate de sponsori ai acestui eveniment, Exotique Romania si Emidale Accesorii Vestimentare sustin creatorii romani si invita publicul roman sa ii descopere.
Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de la inceputul sec.
La standul sau de la parterul Salii Dalles puteti gasi si achizitiona:
- Romania este, totusi, o tara francofona si pare ca a uitat acest lucru.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. Echipa coordonata de Ecaterina Diulescu incropeste pulovere si piese unicat sau chiar mici colectii inedite pentru Franta, Anglia, Germania, Italia.
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise! Ramona Badescu a fost si anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo.
A avut ceva emotii, dar ne-am tinut de mana si in final totul a iesit perfect. Imi plac foarte mult creatiile Lucia Bella, sunt sexi si feminine si ni se potrivesc perfect amandurora", a marturisit Andreea dupa prezentarea de moda.
Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale. ... Pietrele sunt minuni create de natura si automat trebuie apreciate mult mai mult.
Ca orice creator de moda si Cosmina Englizian a pornit de la o idee izvorata in urma unei observatii: ... Dupa primul import, Cosmina Englizian a luat decizia sa-si deschida un atelier.
Bianca a imbracat trei tinute, una de culoare alba, una violet si apoi una rosie. Dupa ce a urcat pe podium in cele trei rochii de seara, Bianca a mai defilat si la final, alaturi de toate celelalte tinere din prezentarea Cosminei Englizian.
Steluta Alexe participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "La standul meu puteti gasi si achizitiona:
google-analytics.com