Cautare

61769 de rezultate pentru "suta florin din negru voda accident mortal" (5.41 secunde)
Aceasta concluzie a reiesit dintr-o monitorizare a activitatii senatorilor si deputatilor in prima sesiune a actualei legislaturi, efectuata de Academia de Advocacy din Timisoara in cadrul unui proiect finantat de americani.
Seful negociatorilor din partea UDMR, presedintele executiv Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la discutii, ca a oferit PCM mandate in doua circumscriptii din cele 14 unde maghiarii sunt majoritari, mai exact in Covasna si Harghita, oferta respectand proportia din voturile maghiarilor obtinute in alegerile locale - 85 la suta UDMR si 15 la suta PCM.
Hackerii romani, din nou in top China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate informatica americana, anunta Mediafax.
Sorin Rosca Stanescu) Sa fim extrem de atenti la miscarile din aceste zile ale UNPR. ... Pana la urma, la greva parlamentara s-a ajuns si din vina UNPR.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii aprilie de 3,9 la suta, mai mica decat cea din luna martie cu 0,3 puncte procentuale si mai redusa cu 0,6 puncte procentuale fata de cea din luna similara a anului trecut, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Deocamdata, pentru anul acesta a fost aprobata investitia pentru o conducta de transport gaze naturale DN 250 mm pe traseul Negru Voda- Techirghiol- Mangalia- Agigea.
Analizele efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta arata ca cele 140 de familii de albine ale apicultorilor din zona Negru Voda au murit ca urmare a intoxicarii cu carbetox.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Preturile produselor electronice de larg consum din Romania se situau in primavara lui 2007 la 95 la suta fata de media din Uniunea Europeana, iar in cazul produselor electrocasnice la 93 la suta fata de media din UE, potrivit unui studiu publicat de Biroul de Statistica al Uniunii Europene (Eurostat).
cu 44% din voturi, USL poate sa-l demita pe Basescu, inainte de a forma noul guvern Intalnirea cu partidele, de la Cotroceni, este vazuta de pedelisti drept o ultima ocazie pentru o solutie negociata. Din pacate, momentul optim pentru a parasi Puterea a trecut.
Ameliorarea trendului negativ se poate observa, potrivit sursei citate, din rezultatele obtinute in primul trimestru al anului 2008, cand productia a scazut cu 1,1 % fata de aceeasi perioada a anului anterior, in conditiile in care in primul trimestru din 2007 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut scaderea a fost de 18%.
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
Pentru ca Primaria Mircea Voda, prin Comisia locala, nu are posibilitatea de a atribui terenurile fostilor proprietari, reprezentantii Comisiei Judetene de Fond Funciar (CJFF) au dat in judecata Administratia Domeniului Public (ADS) pentru a recupera suprafata de teren pe care aceasta a inchiriat-o unor societati.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
google-analytics.com