Cautare

61624 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (4.43 secunde)
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. Aflati motivul din GdS. Fata de anii anteriori, cand apareau pensionari pe caz de boala pe banda rulanta, din 2011 s-a inchis "robinetul"
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Radiochirurgie Grad profesional - Medic Specialist Experienta profesionala - Octombrie 2016-prezent Medic specialist neurochirurg - Life Memorial Hospital - Octobrie 2016 - prezent Doctorand in Genetica ( Studiu asupra progresiei tumorilor cerebrale si a factorilor care pot ameliora prognosticul, Universitatea Bucuresti, Facultate de Biologie) - Mai 2015-Mai 2016 Neurochirurg, Dept de Neurochirurgie Functionala si GammaKnife, University of Sheffield, UK - Din Nov 2015, in urma examenului sustinut in fata Colegiului Regal, primesc titlul de Fellow of the Royal College of Surgeons (FRCS) - Aprilie 2014 - Mai 2015 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neuro Oncologie, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - August 2013 - Aaprilie 2014 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neurochirurgie pediatrica, Sheffield Children's Hospital, UK - August 2012- August 2013 Neurochirurg, Clinical fellow in Chirurgie spinala, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - Iulie 2011 - August 2012 Neurochirurg, Clinical Fellow in Chirurgia bazei de craniu si vascular, Walton Neuroscience Center, Liverpool, UK.
WIKIPEDIA Biografie A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Biologie-Biochimie, ca sef de promotie. ... Titluri stiintifice Doctor in biologie (1984) cu teza Tehnologii de obtinere si utilizare a preparatelor enzimatice microbiene. ... • membru titular al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR);
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
In timp ce mii de oameni si-au pierdut locurile de munca, iar bugetarilor le-au scazut salariile, exista angajati ai statului care au jubilat in luna august, pentru ca au incasat stimulente pe doua luni.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a suplimentat in august bugetul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj cu 13.157.000 de lei.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos. ... Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. ... Se bazeaza doar pe subventii", a spus Sorin Plimbatoiu, directorul FATA Asigurari Agricole, sucursala Dolj.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Procesul de identificare a parcelelor agricole se impotmoleste din nou. ... Cu o zi inainte de termenul-limita, sase localitati din Dolj nu au inca ortofotoplan. Initial, procesul de identificare a parcelelor agricole din Dolj avea drept termen-limita convenit cu Uniunea Europeana 31 octombrie.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara. ... Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
google-analytics.com