Cautare

61667 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (4.71 secunde)
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii.
In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor. In mod firesc, firmele au fentat statul inca din iunie, cand au emis facturi mai multe, pentru a prinde TVA de 19%.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. ... Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS). De altfel, productia industriala a crescut in primele opt luni, comparativ cu perioada similara din 2005, cu 7,2%.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Abia luni s-a votat modificarea statutului si schimbarea denumirii institutiei din Camera de Comert si Industrie "Oltenia" in Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. ... In conformitate cu articolul 41 din Legea nr.
Astfel, doritorii pot alege sa nu mai plateasca din venitul lor contributia la sanatate. ... Aveti venituri din alte activitati, dar doriti sa aveti si carte de munca in continuare?
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
google-analytics.com