Cautare

61624 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (4.14 secunde)
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene. ... Probabil ca au crescut salariile", a spus directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri. In doua luni, angajatii DGFP Dolj au incasat 1,2 milioane de lei sub forma de stimulente.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Populatia Doljului este din ce în ce mai îmbatrânita. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Firmele noi apar precum ciupercile dupa ploaie, desi oficial nu am iesit din criza. ... Concret, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), in Dolj au aparut anul acesta 3.126 de comercianti, pe cand in 2010, tot pe primele opt luni, se infiintasera doar 2.193 de firme.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
Prezenta deputatilor la lucrarile Camerei este relativ redusa, cu putin peste 50% dintre alesi participand la sedintele plenului. Democratii inregistreaza cea mai mare prezenta la sedintele Camerei (65,2%), fiind urmati de cei din UDMR (60,3%) si PNL (58,9%).
Opozitia isi mentine decizia de a nu participa la sedintele de plen si la comisii Opozitia ramane pe aceeasi decizie politica de a nu participa la sedintele de plen si nici la cele ale comisiilor permanente, a declarat luni vicepresedintele Senatului, Petru Filip (PDL), in urma discutiilor avute in Biroul permanent cu liderii grupurilor parlamentare.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Apropierea alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc anul viitor in luna mai, a pus pe jar filialele doljene ale principalelor partide din Romania.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
google-analytics.com