Cautare

61667 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (5.32 secunde)
Ploile abundente din aceasta primavara au afectat zeci de mii de hectare de teren agricol. ... Anul acesta, culturile agricole din Dolj au fost greu incercate de conditiile meteorologice.
in lipsa precipitatiilor, intr-o buna parte din judet nu se pot semana rapita de toamna si graul, din cauza ca terenul nu poate fi pregatit pentru infiintarea culturilor.
Reprezentantii Camerei Agricole Dolj au anuntat ieri ca, dupa incheierea sesiunii de depunere de proiecte din luna iulie pentru Masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri", Camera doljeana a fost prima la nivel national, cu 200 de proiecte, in valoare totala de 3.509.000 de euro.
Acestia spera sa rezolve litigiul dintre Directia Judeteana de Cultura si PSD Dolj, care îsi disputa de doi ani în instanta o parte din suprafata ocupata de pesedisti.Directia Judeteana de Cultura a dat în judecata PSD în urma cu doi ani, la presiunea ministerului de resort, care i-a reprosat directorului Dan Lupescu ca nu a fost în stare sa ocupe cei 200 mp dati în administrare în 2001, prin hotarâre de guvern, la etajul Casei Plesia din strada Kogalniceanu, unde are sediul si PSD.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
Dupa ce conducerea executiva a Consiliului Judetean (CJ) Dolj s-a bucurat ca economiseste bani pe seama preturilor mici cu care au fost castigate anumite licitatii de reabilitare a unor obiective, acum atribuie contracte pentru lucrari suplimentare "surpriza", de aproape 1,8 milioane de lei.
Cat de minim trebuie sa fie de fapt salariul minim practicat de angajatori ne spun reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj.
76/2002, cu modificarile ulterioare, absolventii primesc o indemnizatie de somaj in valoare de 50% din salariul minim garantat in plata, adica aproximativ 190 de lei/luna", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
În lipsa subventiilor de la bugetul de stat si din cauza preturilor mici practicate pe piata cerealelor, suprafetele care se vor însamânta cu grâu vor fi drastic diminuate în Dolj.
Incertitudinea de la varful celor trei filiale municipale ale principalelor partide din Alianta si opozitie nu pare sa-i deranjeze deloc pe sefii de la organizatiile judetene din Dolj.
Proiectul legislativ prevede limitarea accesului la anumite functii de conducere pe o perioada de zece ani pentru persoanele care inainte de 22 decembrie 1989 au facut parte din structurile de conducere si aparatul represiv al regimului comunist.
Isteria gripei aviare a cuprins si judetul Dolj. ... 47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi.
Una din atributiile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) este aceea de a desfasura cursuri de formare si reconversie profesionala care au drept scop integrarea somerilor in piata muncii.
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane. ... Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj subventioneaza agentii economici care incadreaza persoane marginalizate social.
Dintre acestea, sapte sunt sucursale ale bancilor din strainatate, iar 31 sunt banci persoane juridice romane.
Puteti sa aduceti chiar si o xerocopie“, vine raspunsul de la oricare atelier de confectionat stampile din Craiova. ... Autoritatile de control din Dolj spun ca nu prea exista sesizari de acest gen. ... Documentele fara stampila nu au nici o valoare din punct de vedere juridic, nu produc efecte.
"Toate aceste taxe si impozite sunt emise de autoritatile locale, în concordanta cu prevederile Codului Fiscal, si sunt gestionate de primarii", a precizat directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Mihai Antonescu.
Erorile din evidentele contabile vor fi pedepsite cu închisoare de pâna la opt ani. ...   Nici un contabil închis în Dolj În practica, nu contabilii sunt cei care platesc cu închisoarea.
În anii anteriori, unele banci asteptau ca situatia sa se definitiveze în instanta si asemenea cazuri erau mai dese în Dolj. ... Cei care cumparau de la licitatia bancii ajungeau tot cu executorul judecatoresc sa-i scoata din casa pe fostii proprietari care nu si-au platit creditele.
google-analytics.com