Cautare

17076 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (3.83 secunde)
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. ... Cel mai mare salariu mediu net a fost consemnat in Bucuresti - 1.670 de lei, cu peste o treime mai mult decat media pe tara.
RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu local, a inceput sa dezvolte din luna mai din acest anpropria retea Wi-Fi, in care accesul la internet este gratuit doar pentru abonatii companiei.
Ca urmare a presiunilor facute prin legi draconice asupra femeilor in anii totalitarismului, multe din acestea au nascut un numar mare de copii intr-un interval de timp scurt. ... - Numarul femeilor fertile in Romania este foarte mare, de pesta 5 milioane.
- Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare? ... - La ce provocari a trebuit sa faci fata intr-un oras mare, cum e Bucurestiul? ... Ne-am revazut pe la diferite alte festivaluri, inclusiv la "Ursuletul de aur" din Baia Mare si.ne-am tinut minte.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Cu acest prilej, Mihai Daraban a precizat ca la actuala editie a TINIMTEX se inregistreaza o participare record de peste 500 de firme care isi vor prezenta oferta pe o suprafata de expunere cu 26% mai mare decat cea existenta la editia aceleiasi manifestari expozitionale organizate in cursul anului 2005.
va beneficia de o suprafata de expunere cu 25% mai mare decat editia precedenta, a precizat Mihai Daraban, presedintele CCINA Constanta, institutie coorganizatoare impreuna cu Romexpo SA a acestei manifestari.
Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group implineste chiar zilele acestea 35 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara.
Este totodata primul magazin din retailul romanesc apt sa isi produca singur aproape toata energia pentru o mare parte a zilei, in fiecare zi. Noul magazin din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, se afla pe Strada Pietei nr.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
In extrema cealalta a tarii, la Satu-Mare, doar o treime dintre cetateni au trecut pe la urne. ... Diferenta este insa mare, mai mare decit oceanul care ne desparte:
Doar pentru consilii locale vor avea loc alegeri in localitatile Mihaileni (Botosani) si Poiana Mare (Dolj). ... Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
In al doilea rand, comisarul Latcau are mari probleme de integritate, fiind catalogat de politisti si de cetateni din judetul Salaj drept "un incompetent si un corupt mai mare decat fostul inspector sef Soric de la Neamt".
Asociatii firmei sunt Ioan Daniel Ionas, de 30 de ani, avocat în Bucuresti, care detine zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi, si Vasile Pop, nascut în 1962, din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, care are, de asemenea, zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi.
Valcea, Satu-Mare, Sibiu, Tecuci si Timisoara. ... Pilotul si mecanicul trec in fata, iar noi - cei trei calatori - luam atitudinea de oameni blazati, obisnuiti cu zborul la inaltmi mari si la mare distanta.
Sibiu - 25,26%, Mures - 25,10%, Bacau - 24,38%, Salaj - 23,90%, Vaslui -23,41%, Vrancea -23,30%, Iasi -22,04%, Timis - 21,91%, Alba - 21,89%, Mehedinti - 21,86%, Prahova - 21,57%, Caras-Severin - 21,47%, Harghita - 21,10%, Cluj - 21,10%, Hunedoara - 20,81% si Satu Mare - 20,33%.
Cine a spus ca roata se intoarce atunci cand te astepti mai putin, mare adevar a grait. ... De mentionat ca locul de director adjunct detinut de Dragos Poteleanu, detasat la Satu Mare, este ocupat, inca din data de 10 martie a.
Miza cea mare a congresului UDMR este modul in care viitorul presedinte se va pozitiona in relatiile cu celelate partide. ... Mures, Covasna, Harghita, Satu Mare, Salaj, Bihor si Oradea.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
google-analytics.com