Cautare

17077 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (5.03 secunde)
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Intrebat pe ce sprijin conteaza din partea filialelor la Congres, fie pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, fie pentru candidatura proprie, Mitrea a invocat organizatiile PSD din Botosani, Bihor, Satu Mare, Covasna.
Senatorul Valer Marian, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterae coruptiei si petitii a Senatului Romaniei, a depus la Comisia parlamentara de supraveghere a activitatii SRI o sesizare, in care cere acestei Comisii sa faca lumina in cele cateva episoade in care senatorul a fost, dupa cum declara domnia sa, filat, intimidat, si amenintat, iar colaboratorii sai din Satu Mare, interceptati si urmariti.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
La Transporturi e Ovidiu Silaghi din Satu Mare. ... E din Satu Mare? Marcel Sampetru: Da. Mihai Vlad: Ovidiu Silaghi. Marcel Sampetru:
lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formațiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fața de provocarile anti-romanesti In scrisoarea senatorului de Satu Mare i se reproseaza lui Zgonea declarațiile potrivit carora nu a fost deranjat de arborarea drapelului secuiesc la Baraolt:
pesedistii ardeleni, atac la conducerea partidului Presedintele Camerei, totodata lider al PSD, Valeriu Zgonea, este atacat taios, printr-o scrisoare deschisa, de catre unul dintre liderii transilvaneni ai formatiunii, senatorul de Satu Mare Valer Marian, care ii reproseaza absența din conducerea parlamentului a unui reprezentant al Ardealului, ca si toleranța excesiva fata de provocarile anti-romanesti.
Corina Cretu a vizitat mai multe localitati din judetele Salaj, Satu Mare si Cluj, printre care localitatile Bontida, Iclod, Gherla, Luna, Campia Turzii, Turda, Huedin, Floresti si Baciu, precum si municipiile resedinta de judet, Zalau, Satu Mare si Cluj-Napoca.
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
Daun, a fost prezent ieri la Satu Mare, avind si o intilnire cu prefectul Radu Bud, la care au mai participat si Manfred Engelmann si Nicolae Cotlau, reprezentantii in Romania ai concernului german, liderul de sindicat Puiu Costandache si secretarul Livia Medve, precum si Vasile Darle, vicepresedintele filialei Satu Mare a "Cartel Alfa”.
Primaria Satu Mare a fost nevoita sa gaseasca un alt amplasament, solutia fiind extinderea Pietei de Vechituri si mutarea aici a comerciantilor.
Autoritatea pentru Administrarea Participatiunilor Statului (AVAS) a blocat conturile a 28 de firme din judetul Satu Mare. Ele au in total datorii la Fondul Asigurarilor de Sanatate de aproape 38,4 miliarde de lei.
Este vorba de 36 de locuinte pentru rromi, a caror constructie a fost acordata unei firme din Satu Mare. ... "Sint atitea firme de constructii in Botosani care asteapta lucrari si s-a ajuns la una din Satu Mare ", a afirmat prefectul Roman.
Bugetul alocat de Primaria municipiului Satu Mare pentru organizarea editiei din acest an a Zilelor Orasului Satu Mare, va fi supus aprobarii consilierilor locali sub forma unui proiect de hotarire ce va fi dezbatut in sedinta de joi.
Pe de alta parte, Curtea de Conturi a mai constatat ca partidele au fost finantate de asociatii si fundatii care, prin lege, nu puteau sa dea bani formatiunilor politice, unul dintre cazuri fiind acela al donatiei de 34.000 de lei facuta PSD Satu Mare de Fundatia Umanitara Eurodemocratia.
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru reabilitarea tronsonului la limita judetelor Bihor si Satu Mare, 47 km (DN 19), s-au inscris:
La finele lunii martie 2011, dupa o suita de declaratii si interpelari antiguvernamentale si antiprezidentiale, am fost invitat la ANI, pentru a fi instiintat ca a fost declansata din oficiu procedura de verificare a averii mele si fiicei mele minore (11 ani), avere compusa dintr-un apartament cu 3 camere in Satu Mare, un teren de 14 ari in satul natal (Dabaca, judetul Cluj) si un cont pentru salariu (la Banca Transilvania).
- Altfel spus, un pacient din Satu Mare care nu putea beneficia de explorarea angiografica, adica utilizarea razelor X si a substantei de contrast pentru a vizualiza sistemul vascular, va putea face aceasta investigatie la Satu Mare.
google-analytics.com