Cautare

508 de rezultate pentru "suplinire arges" (3.66 secunde)
Ministrul sanatatii, unul dintre cei mai slabi ministri daca ne raportam la performanta administrativa si capacitatea de gestionare a unor crize declansate in sistemul medical (infectiile cu E.coli din Arges, scandalul dezinfectantilor), a demisionat.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Turistii au coborat din munti pe ruta Arges. ... De asemenea, pana la ora 15.00 se afla sub cod galben emis de Administratia Nationala de Meteorologie judetele Prahova, Arges si Dambovita.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Lavinia Besnea - director executiv al Asociatiei de sprijin a copiilor handicapati fizic Romania - Filiala Arges participa pana pe 15 decembrie inclusiv la targul de cadouri pentru copiii cu dizabilitati organizat la Parlamentul Romaniei. ... Ion Tolos este vicepresedinte al Filialei Arges si al Organizatiei Nationale.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. La targ am venit cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante.
Arges. ... Familia mea are 5 ha de livezi in sistem ecologic, la comuna Cuca Arges si la Danicei Valce, ne-a spus Emil Florescu.
Gabriela Popescu Onu din Bascov, Arges a venit la targul traditional organizat in curtea MTR cu turta dulce si figurine de turta dulce, dar si halvita si nuga.Am adus figurine noi de turta dulce, specifice sezonului:
O profesoara din Arges a murit de COVID la doar 46 de ani.
Ornamentele pleaca zilele acestea de la Curtea de Arges si calatoresc spre America, Japonia, Canada sau Australia.
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Rainov - Viana, Fatai, Dumitru - Arias U Craiova:
Laszlo Balint FC Arges: Greab, Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici, Meza Colli, Raynov, Serban, Dumitrascu, Isfan, Arias. Rezerve: Croitoru, Honciu, Pitian, Musat, Dumitru, Palic, Boldor, Said, Viana.
FC Arges: Croitoru - Telcean, Pitian, Boldor, Latovlevici - D. Viana, Meza Colli (cpt) - Raynov, Ruan Teles, Palic - Said.
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Musat - Meza Colli, Raynov - Isfan, Serban, Dumitrascu - Fatai Rezerve:
FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv in Liga 1, 0-1 cu FC Arges, iar sansele ros-albastrilor la titlu scad pe masura ce trec etapele.
Marius Croitoru (Mihai Ciobanu pe foaie) FC Arges: Alexandru Greab - Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Iasmin Latovlevici - David Meza Colli, Martin Raynov - Alexandru Isfan, Ionut Serban (cp), Cristian Tanase - George Ganea.
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
FCSB s-a impus fara probleme cu FC Arges, in etapa a saptea din play-off. A fost 4-0, iar "ros-albastrii" se apropie din nou la doua puncte de liderul CFR Cluj.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a marturisit ca obiectivul pentru sezonul urmator ramane accederea in play-off, insa a anuntat schimbari masive la echipa.
google-analytics.com