Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (2.59 secunde)
Sofer din provincie ramas fara benzina in parcare de supermarket Nu de putine ori s-a intamplat sa dam peste cativa indivizi care actioneaza impreuna cu o femeie si cu un copil mic.
Scene teribile in parcarea unui supermarket din Alba. Un batran de 81 de ani a fost lovit de o masina.
Oratul e plin de lumini, iar la televizor Mot Craciun vine cu camioane de bere Tuborg (din care gusta), se lasa ademenit de mirosul cafelei Jacobs ti face cumparaturile, deghizat, intr-un supermarket Carrefour. ... Dar tot de sarbatori exista ti povetti in care nimeni nu face cumparaturi la supermarket.
Au inceput sa apara din ce in ce mai multe supermarket-uri in oras. ... Prin urmare, pe mine nu ma intereseaza decat ca reprezentantii comunitatii locale, si nu numai ei, sa-mi ofere sansa sa spun, cand sunt intrebat de apropiatii plecati din tara, mai multe decat despre deschiderea unui supermarket.
E motivul pentru care aici, la Antena 3 CNN, comparam costurile alimentelor din piata cu cele din supermarket, pentru a va spune de unde se merita sa cumparati.
Supermarket din Bucuresti inchis de inspectorii ANPC din cauza mizeriei groaznice
O femeie in varsta de 70 de ani a ajuns la spital dupa ce o bucata din tavanul unui supermarket din Capitala s-a desprins si a cazut peste ea.
Un astfel de supermarket distruge micii comercianti, desfiinteaza orice concurenta si de aici somajul populatiei urbane, falimentul micilor intreprinzatori. Rep.:
Eu merg pe strada, merg cu familia mea in locuri publice, de la supermarket-uri la film, n-am avut niciodata nici un fel de problema.
Populatia se redepe la supermarket si cumpara daca e mare si ieftin. Tot ce e mare si ieftin este toxic.
Nu discutam aici de marimea fermei, ci despre cele trei elemente ale costului, care, pana la urma, se duc in buzunarul fiecaruia dintre noi, care merge la magazin sau la supermarket si cumpara.
Astfel, cei care isi vor cumpara anvelope de la supermarket vor fi nevoiti sa isi plateasca si costul cu montajul si echilibrarea rotilor, adica intre 30 si 50 de lei pe fiecare roata.
Din luna mai a acestui an gasim la rafturi in supermarket specialitati din lapte de capra produse iin Romania, de Elcomex Agroindustrial.
Babele astea au muls vacile si aduc la oras branza adevarata, ca sa nu se mai spurce pruncii cu otravuri cu brand si pret din supermarket.
Extinderea lanturilor de supermarket, cresterea tot mai mare a cererii pentru alimente procesate si consolidarea de productie in favoarea unor mari retaileri precum Aldi, Lidl si Carrefour.
Sfecla rosie nu este un aliment scump si se poate obtine de la orice supermarket si prepara cu usurinta acasa.
In esenta, EI trateaza Pamantul ca pe un supermarket de cartier. In timp ce se intorceau, Axelrod a mai zis:
La final, liberalele au tinut sa multumeasca pentru sprijinul oferit Directiei Sanitar-Veterinare si unui supermarket.
Oferta este destul de mare in acest supermarket politic, iar atunci cand votezi macar ai sentimentul ca ai incercat", declara Gelil Eserghep.
hahaie la cafenea cu presa. Cumpara pastarnac romanesc de la supermarket si sta de parole hlizite cu televiziunile. Despre PDL, niciun cuvant.
google-analytics.com