Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (3.38 secunde)
Mega Image a deschis un nou supermarket in Bucuresti: ... Noul supermarket este situat pe Bd. ... Noul supermarket are o suprafata totala de aproximativ 470mp, din care 370 mp dedicati salii de vanzare. ... In perioada 11.07 - 06.08 sunt oferte speciale valabile numai in acest supermarket.
Si iti spui "data viitoare cobor la chiosc, iau ce imi trebuie si nu mai vin aici ca sa cheltuiesc atatia bani", dar si atunci vei face exact acelasi lucru pentru ca este la moda sa iti faci cumparaturile din supermarket.
Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume a deschis miercuri cel de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania si cel de-al 2-lea in judetul Cluj, la Turda, in complexul comercial "Winmarkt", din Piata 1 decembrie 1918, nr.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... Noul supermarket, Market Calea lui Traian nr.
Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Targu Mures, marti, 29 aprilie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 80. Noul supermarket, Market Bd.
Carrefour deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Targu Mures, marti, 9 septembrie 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine in acest format la 81. Noul supermarket, Market Bd. ... Date cheie despre supermarket-ul Market Bd.
Artima Retail Investment Company, care adminsitreaza o retea de 15 supermarket-uri in Transilvania, Banat si Oltenia, a achizitionat recent supermaket-ul situat in centrul comercial Lotus Market din Oradea, in suprafata de 2.000 de metri patrati.
Autoritatile locale de la Petrosani se opun constructiei unui supermarket in centrul municipiului, pe motiv ca se va construi intr-o zona importanta.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii. ... Supermarket-ul isi intampina clientii cu preturi mici si aproximativ 9.000 de articole, produsele proaspete reprezentand 50% din intreaga sortimentatie.
Carrefour deschide primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, joi, 28 august 2014, ora 8:00, ridicand numarul total de magazine inacest format la 80. Noul supermarket, Market Str.
Departamentul de Inspectii din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala tine sub supraveghere supermarket-urile din Galati dupa ce a constatat ca in doua astfel de unitati nu erau etichetate corespunzator legumele si fructele scoase la vanzare.
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Totusi, dorinta de a avea o locuinta în vecinatatea unui supermarket sau a unui mall, chiar daca nu a fost construit înca, nu este atât de mare încât oamenii sa cheltuieasca o suma considerabila pentru acest "lux".
Galmopan SA si Alcom SA au inaugurat astazi cel de-al treilea supermarket galatean, eveniment care coincide cu Sarbatorile Galatiului. ... Fostul magazin 'Potcoava de Aur', inchis o perioada in vederea renovarii, s-a redeschis ieri, devenind astfel cel de-al treilea supermarket (ca suprafata) din Galati.
Dupa ce in urma cu ceva timp cotidianul "Replica" de Constanta a sesizat opiniei publice chinezismele pe care le comercializeaza Metro Cash & Carry, mai deunazi un alt transport de astfel de marfa a fost comandat si receptionat de conducerea "marelui" supermarket.
"SC Plus Discount Romania si SC Rewe Romania, doua supermarket-uri din Tecuci, au fost santionate cu cate 1.000 de lei fiecare pentru nerespectarea legislatiei privind consemnarea calitatii legumelor si fructelor pe facturile fiscale", ne-a declarat Viorica Sebesteanu, director executiv adjunct al compartimentului inspectii din cadrul DADR.
La capitolul sanctiuni niciunul dintre supermarket-urile din oras nu a ramas restant. ... "Toate supermarket-urile au fost sanctionate a€" Metro, Practiker, Penny Market, Kaufland, Selgros, Real, Billa 1 si 2.
Cu o investitie de circa doua milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. ... Aglomeratie inca de dimineata Magazinul inaugurat ieri este cel de-al 22-lea supermarket Carrefour din Romania (si al doilea sub brandul Carrefour Market).
O retea de supermarket-uri a scos pe piata un magiun de prune sub marca proprie, Sympathica, un fals, evident, ei proceseaza o pasta de prune. ... Ati vazut prin supermarket-uri vreun stand care sa ma reprezinte?
Jaf la un supermarket din Capitala! Hotii au furat 4500 de lei dupa ce le-au imobilizat pe angajate Un supermarket din cartierul Berceni din Bucuresti a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri de catre trei hoti care au intrat peste angajate.
google-analytics.com