Cautare

32997 de rezultate pentru "sunt" (4.33 secunde)
Candva apropiati, Erdogan si Gulen sunt acum dusmani de moarte, iar confruntarea lor nu pare sa tina atat de aspecte religioase sau financiare, cat mai ales de putere si de influenta. ... Unii sunt tentati sa o compare cu Opus Dei.
sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compozitia sangelui, functionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual si auditiv.Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arata ca frecventa si intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde.
Dupa parerea ta, toti astia sunt mincinosi si, prin contrast, Kovesi e Alba ca Zapada. ... Sunt devoalate stari de lucruri care nu pareau posibile nici in cele mai negre banuieli ale noastre.
Adaptarea nu e posibila, intrucat ambele persoane sunt foarte independente, nici una nu este dispusa sa accepte compromisuri, sa se adapteze dupa cealalta. ... sunt oameni excentrici.
Emil Calinescu) Sunt anumite evenimente offline in care, contrar asteptarilor multora, nu fac scandal. ... In care sunt pacifist. ... Nu sunt o persoana violenta, iar eu cand ma refer la violenta, ma refer la cea fizica.
Fereste-te de ele ca dracu' de tamaie Unele semne zodiacale sunt mai putin compatibile cu altele, iar anumite combinatii pot sa fie sortite esecului. ... Relatiile de cuplu au sanse mici de reusita cand partenerii sunt nascuti sub aceste semne zodiacale.
E un fel de oportunism si Berbecii stiu sa se planteze exact acolo unde sunt oportunitati, dar anul viitor e un an cu foarte multe oportunitati, iar toate schimbarile astea sunt fantastic de benefice, sunt majore. ... Sunt cei care traiesc intr-o familie mai mare, cu socrii sau cu parintii.
In articolele anterioare am examinat doua dintre magiile care ar dovedi ca sunt aici:
In acelasi timp, trebuie sa va spun ca avem un sistem bancar in care Guvernul nu a platit nici macar un cent, toate bancile romanesti sunt intr-o stare acceptabila de sanatate.
ceea ce ai experimentat in copilarie Programarea verbala Ai auzit vreodata fraze de genul banii sunt radacina tuturor relelor, bani albi pentru zile negre, bogatasii sunt lacomi, sunt niste hoti, trebuie sa muncesti din greu pentru fiecare ban, banii nu cresc in copaci, bogatasii nu au Dumnezeu, banii nu aduc fericirea, nu oricine poate fi bogat, asta nu-i pentru oameni ca noi, nu ne putem permite?
Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Mai mult decat atat, satisfactia pe care mi-o da scrierea unui text frumos, care mie imi place foarte mult, imi recompenseaza tot efortul din medicina, unde lucrurile nu sunt intotdeauna usor de echilibrat.
Anual, peste 10 000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu cancer de san, iar mortalitatea a ajuns de aproape 27%.
Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea. ... Faptul ca din ce in ce mai multi copii sunt diagnosticati cu autism e o realitate demonstrata de statistici.
Exista chiar si unii care pretind ca sunt hibrizi umani/extraterestri, intrucat - spun ei - mamele lor ar fi fost insamantate inclusiv cu ADN nepamantean. ... Creierul nu inregistreaza si nu reda amintirile ca un soi de magnetofon biologic, ci in aceste procese sunt implicati foarte multi factori:
Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre (Autor: ... FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. ... Nu sunt excluse vizite inoportune ale rudelor si divergente nascute intr-un context ce are legatura cu locuinta. ... Sunt posibile altercatii, dar retine ca sunt doar toane momentane.
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani. ... Astfel de produse sunt dintre cele mai tranzactionate la colt de strada.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Banii alocati pentru publicitate, in general pe campanii de marketing, sunt printre primii taiati. ... Cinstit vorbind, presiunile financiare sunt ceva mai mari decat la stiam, ca nu ai de unde sa le stii dinainte. ... Ele sunt costisitoare din doua puncte de vedere:
ALEXANDRA MIHALACHE) Amintirile frumoase sunt bijuterii pierdute - Paul Valery. Amintirile noastre sunt singurul paradis din care nu putem fi izgoniti - Jean Paul. Amintirile sunt o haina magica ce nu se uzeaza din pricina folosirii - Robert Louis Stevenson. ... xxx Amintirile sunt calatorii reversibile ale sufletului.
google-analytics.com