Cautare

32985 de rezultate pentru "sunt" (4.37 secunde)
Cei al caror prenume incepe cu A sunt oameni puternici, independenti si activi. ... Sunt directi si urmaresc obiective precise. ... Sunt creativi, iubesc viata si natura. ... Cele mai vizibile sunt impulsivitatea, agresivitatea, incapatanarea, lipsa de finete si egoismul. ... Oamenii B sunt sensibili, emotivi, uneori timizi sau retrasi.
Vreau sa multumesc domnului ministru Borbely ca a venit la comisie si si-a sustinut proiectul si ii cer scuze pentru greseala de dactilografiere, dar pe claviatura computerului "z"si "y" sunt vecine si s-a apasat langa. ... Deloc nu sunt vecine.
Care sunt cele mai inteligente animale din lume? ... cainii sunt mai inteligenti decat pisicile. ... cainii sunt animale mai sociale, astfel ca au dezvoltat creiere mai mari decat pisicile. Cel mai bun prieten al omului mai are cateva atu-uri pe langa faptul ca sunt mereu intr-o stare buna de spirit:
Cum sunt femeile in functie de luna in care s-au nascut Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe despre personalitatea ta. ... Ianuarie Femeile nascute in luna ianuarie sunt ambitioase si incapatanate. ... Februarie Femeile nascute in luna februarie sunt spirite libere si aventuroase.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
amplu sunt libere si probabil ca zambesc ironic pe sub mustata sau printre dinti, cu gandul ca in viitor acest lucru se va definitiva si statul va fi cel pagubit... ... De ce credeti ca sunt liberi? ... Sunt cazuri in care s-a atras raspunderea materiala.
amplu sunt libere si probabil ca zambesc ironic pe sub mustata sau printre dinti, cu gandul ca in viitor acest lucru se va definitiva si statul va fi cel pagubit... ... De ce credeti ca sunt liberi? ... Sunt cazuri in care s-a atras raspunderea materiala.
Antiinflamatoare - Ce sunt, tipuri, administrare si efecte adverse. Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
"Plajele sunt murdare, este urat, nu-mi place deloc. ... Miroase ingrozitor in tot orasul, din cauza algelor putrezite, care sunt lasate pe plaja chiar si cate o saptamana. ... Este inadmisibil, nisipul este plin de pietre si scoici, iar conditiile de facut plaja sunt sub orice asteptari".
Contracturile sunt reprezentate de muschi sau tendoane care au ramas prea mult timp in contractie sau in aceiasi pozitie, devenind mai scurte astfel. ... Sunt caracterizate de scurtarea muschilor si a tendoanelor cu reducerea flexibilitatii.
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt.
De genul meu, sunt un om serios.
Sincer, noi am muncit, iar dovada sunt interpelarile, propunerile legislative, luarile de cuvant in Parlament, audientele. Apoi, Partidul Social Democrat si reprezentantii sai au dat ocazia guvernantilor sa demonstreze de ceea ce sunt in stare. Iar ei au dat dovada, de fapt, ca nu sunt in stare sa guverneze.
Si, cand nu putem tine gatul umed, sa luam niste apa in maini.) Nu radeti, ca mai sunt. ... Eu sunt dentist, nu sunt medic specialist epidemiolog sau infectionist. ... Si pacientii sunt la fel de curiosi si nelinistiti in ceea ce priveste acest mediatizat new entry - coronavirusul.
Determinat de problemele cetatenilor din Constanta, de aroganta actualei administratii, de plictiseala si oboseala de care sunt cuprinsi.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... Sunt lucruri care se petrec in mod natural.
pentru ca nu aveau un design comun, nu aveau componente comune pe care sa le folosim, nu am avut elemente comune in constructia masinilor (cele doua platforme sunt total diferite) si furnizorii nostri nu sunt deloc asemanatori intre masinile de clasa B si cele de clasa C.
- Ne bazam strict pe clientii nostri, care sunt oameni minunati, de care ne-am atasat foarte mult in decursul timpului si care revin in showroom-ul nostru, ori de cate ori au nevoie de ceva special. ... Evident, pe masura ce marimile sunt mai mari, pretul creste.
Sunt in orice spital, mai ales in sectiile de terapia intensiva, chiar daca acestea sunt saloane cu unul-doi pacienti/ mariustuca.ro / Autoare:
google-analytics.com