Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (8.23 secunde)
In plus, evenimentele inedite, atelierele si spectacolele tematice, dar si targul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.
Viata merge inainte, cu bune, cu rele… Una dintre cele mai mari bucurii nu este data de latura materiala, fericite sunt momentele in care realizezi ca faci, intr-adevar, ceea ce iti place.
"Am fost antrenor liber sase luni, nu am fost sunat, sunt la CFR de trei luni, nu am primit niciun telefon de la nimeni. ... Campania actuala a fost un esec. ... Sunt multi factori, daca as fi liber as vorbi mai mult.
Ieri, 17 martie a.c., in fata sediului Prefecturii Constanta a avut loc un miting de protest fata de intentia Executivului de modificarea Codului Muncii, modificari care, in opinia Sindicatelor Libere din Romania, transforma angajatul intr-un sclav al angajatorului.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Picu Apostol Roman, singurul consilier local care nu a votat pentru imprumutul de 200 de milioane de euro contractat de municipalitate, se declara un "adversar" al primarului Dumitru Nicolae, pe care nu-l considera persoana potrivita sa conduca destinele orasului.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
Tuturor le-am spus esti liber sa aplici legea." - "S-au produs transformari ireversibile. ... SRI a invatat ca este liber. Niciodata nu am numit sefi de directii judetene pe un alt criteri decat competenta." - "A fi jignit nu inseamna ca ai renuntat la onoarea ta.
Mai este oare posibil ca d-na Roberta Anastase sa fie regretata de cineva, ca om politic, dupa numaratoarea votului de la Legea Pensiilor? ... In general, una dintre definitiile posibile ale Statului ar fi cs acesta este un pachet de legi, care creeaza institutii ce sunt umplute cu oameni.
Prin acest vot am onorat angajamentul politic asumat de catre Guvernul Romaniei, astfel ca Parlamentul este primul for legislativ din statele membre UE care finalizeaza procedura de ratificare a celor trei Acorduri de Asociere Ziua de 27 iunie va ramane un moment cu adevarat istoric pentru trei parteneri din Vecinatatea Estica a Uniunii Europene - Republica Moldova, Georgia si Ucraina - care au semnat, la Bruxelles, Acordurile de Asociere cu Uniune Europeana.
Efectele nocive asupra sanatatii ale consumului de tutun sunt de necontestat atat la nivelul fumatorilor activi, cat si a celor pasivi.
In numele libertatii de expresie s-au purtat razboaie, au avut loc revolutii, au murit oameni pentru ca alti oameni sa poata vorbi liber. Si, cand in sfarsit, putem vorbi liber, apar diverse bariere. ... Protagonisti, nu se putea altfel, sunt chiar liberalii, desi se revendica din ideologii cumva diferite.
Problema unei posibile invazii a muncitorilor din noile state care vor adera in 2007 a debutat pe la inceputul acestui an, cand un raport al Migrationwatch citat de "Daily Telegraph" si preluat de EurActiv a atras atentia ca Marea Britanie s-ar putea confrunta cu 300.000 de muncitori din Bulgaria si Romania.
Exista categorii de persoane, cum ar fi liber profesionistii, care pot sa declare ce sume doresc, fara a putea fi verificati în vreo evidenta.
Exista categorii de persoane, cum ar fi liber profesionistii, care pot sa declare ce sume doresc, fara a putea fi verificati în vreo evidenta.
Regia Autonoma de Termoficare Craiova da liber solicitarilor pentru stergerea penalitatilor dupa 15 aprilie. ... Acestea acuza furnizorul de caldura ca le-a rapit proprietarilor o mare parte din perioada pe care o aveau la dispozitie, adica un an (iulie 2010 - iulie 2011), ca sa-si stinga restantele.
Deschis in 1963, aici sunt expuse pompe, machete, uniforme vechi de pompieri-militari, documente si medalii, descrierea functiilor din companie si obiecte din arsenalul de atunci al companiei de pompieri.
Renunta la mancarurile nesanatoase si adopta un stil de viata echilibrat! ... Completeaza quiz-ul, https://supertu.tefal.ro/quiz, arata-le prietenilor rezultatul, provoaca-i la test si poti castiga un premiu de la Tefal!
Sunt multe echipe care stau la usa lui" Oferta care ii poate salva finalul carierei Mutu este ca si retrogradat cu Cesena, iar romanul se gandeste la viitoarea destinatie. ... va deveni liber in cazul in care "Calutii de mare" vor retrograda.
In prezent, Radu Gheorghe este om de afaceri, producator, scenarist si actor joaca pe cele mai mari scene ale teatrelor din Bucuresti. In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Radu Gheorghe ne-a acordat un interviu. ... Sunt solicitante, dar fiecare spectacol e asa!
google-analytics.com