Cautare

33633 de rezultate pentru "sunt un om liber" (4.04 secunde)
Barbatii utilizeaza calculatorul mai mult decat femeile, iar cel mai mult timp liber il petrec in fata calculatorului copiii de 10-14 ani, 40 de minute zilnic (aproape in mod egal fetele si baietii) si persoanele de 15-24 ani, care aloca in medie o ora zilnic.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului.
• Parcul Cismigiu - Targul Bucurestiului Incepand de vineri, 19 septembrie si pana in data de 21 septembrie, in Parcul Cismigiu se va desfasura Targul Bucurestiului, unde, in intervalul 10:00- 22:00, vizitatorii sunt asteptati cu o gama diversa de produse, de la obiecte ale mesterilor populari la cele apartinand tinerilor creatori autohtoni, iar in zona culinara, culturala si sociala acestora li s-a pregatit un spatiu alternativ de relaxare si de petrecere a timpului liber, in natura, alaturi de familie si prieteni.
A 12-a editie KINOdiseea - Festivalul de Film pentru Publicul Tanar are loc in Bucuresti, in perioada 17 septembrie 0 11 octombrie 2020, si aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seara petrecuta cu intreaga familie, filme si animatii clasice create de studiourile Disney si Pixar, cat si scurtmetraje pentru toate grupele de varsta, completate de ateliere de film (animație stop motion, storytelling).
Legea privind instituirea indemnizatiei pentru activitatea de liber profesionist a artistilor interpreti sau executanti din Romania a fost promulgata de presedintele Romaniei si a aparut in Monitorul Oficial, a declarat Mihaela Mihai, presedinta Uniunii Artistilor Liber profesionisti - ARTIS, intr-o conferinta de presa, desfasurata, ieri, la sediul CNS Cartel ALFA.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: ... Concret, aici a fost recreata o balta dunareana unde profesorii, alaturi de elevi, vor putea veni sa tina ore in aer liber.
De doua saptamani, primaria nu mai are sediu, iar edilul-sef are biroul in aer liber. Vechea cladire a Primariei Toplet a fost revendicata de un roman stabilit in Germania, caruia instanta i-a dat castig de cauza.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, redeschide in perioada 3 iulie - 9 august 2015, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful in aer liber - CineParK.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Andrei Alexandru a publicat pe pagina sa Facebook un mesaj pentru prietenii sai, cu prilejul dobandirii calitatii de pensionar profesionist, pe care il puteti citi in continuare.
Dupa ce s-a pensionat, la inceputul anului 2017, Andrei Alexandru a postat un mesaj pe Facebook. Mesajul a fost preluat pe estiri.ro si einformatii.ro intr-un articol intitulat: ... Acum, sunt liber sa ma exprim, sunt liber sa-mi recapat identitatea si personalitatea ascunsa vremelnic.
Concerte in aer liber si petreceri cu staif la Parlament sau la Opera Revelionul pentru bucuresteni inseamna, ca in fiecare an, distractie in aer liber, la concerte sustinute de artistii momentului si spectacole de focuri de artificii, dar si petreceri deja traditionale, precum cea de la Opera Nationala, sau pe cale sa devina o traditie, cum este cea de la Parlament.
In aceasta calitate, in 1966 sau 1967, participa la un zbor de noapte, dinspre zona Clujului, catre Oradea, intr-un grup de doua supersonice MiG 19, fiecare de un singur loc. La un moment dat, a vazut in fata un obiect luminos care nu se zarea pe radiolocator.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Totusi, presedintele a facut un apel la politistii de circulatie sa foloseasca un mod de adresare prietenos. ... De asemenea, Traian Basescu a facut unele precizari cu privire la lupta anticoruptie, sustinand ca institutiile statului nu sunt libere de ceea ce inseamna fenomenul coruptiei.
Momentan, sunt introduse on line monitoarele aferente anului 2008. ... Finantele au cerut "liber la lege" Asa ca Finantele doljene au spus ca este neconstitutional ca într-o tara a Uniunii Europene, institutiile, firmele si oricine altcineva sa nu aiba acces la legislatie.
Dreptul elevilor la timp liber. ... Nu de a-l stresa , a-l obosi sau a-l surmena sau a-i transforma viata intr-un chin. ... De aceste considerente trebuie sa se tina cont in organizarea odihnei si a timpului lor liber.
FARCAS) Capitanul Comandor Mihai Barbutiu, un pilot militar azi pensionat, mi-a relatat, in 2015, la Arad, unde locuieste, patru intalniri dramatice OZN. ... La un moment dat, Barbutiu a fost chemat la statie, un punct de conducere a zborurilor, amenajat intr-un camion special, parcat in apropierea pistei.
google-analytics.com